Paulamamula
Fanka BB :)
No u mnie też zazwyczaj co 2h pobudka więc dziś to jestem mega zaskoczona. I taka wyspana choćby z 10 h snu byloZazdroszczę. Mój zasnął o 1, obudził się o 4, zjadł, zrobił 2 kupy i nie zamierza spać. Buuuu

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No u mnie też zazwyczaj co 2h pobudka więc dziś to jestem mega zaskoczona. I taka wyspana choćby z 10 h snu byloZazdroszczę. Mój zasnął o 1, obudził się o 4, zjadł, zrobił 2 kupy i nie zamierza spać. Buuuu

Nie wybudzasz w nocy??Mała o 12 zasnęła i nic cisza a mnie ból cyców obudził i się zerwalam.
Myślę: Jezu! Pewnie płaczu własnego dziecka nie słyszałam.
Patrzę na Pannicę , próbuje dobudzić a ta śpi w najlepsze
Obrażona na matkę teraz że ja obudziła hehe![]()
A mój od wczoraj od 16 nie sra. Meczy go ten brzuch i serio nie wiem czy nie wspomogę go farmakologią... Zasnął o północy potem pobudka przed 3 i przed 5 z tym że w nocy pociumał 3 x i miał w de. Poza tym muszę go odkładać do "kosika" bo się wścieka jak śpi ze mną.. Teraz nadrabia nocne nie jedzenie więc nie wiem jak ogarnę wszystko a dodatkowo rano jeszcze do ZGNu muszę iść...Zazdroszczę. Mój zasnął o 1, obudził się o 4, zjadł, zrobił 2 kupy i nie zamierza spać. Buuuu
Mnie zanim zaczął rosnąć brzuch w ciąży , urósł tyłek [emoji123][emoji123][emoji123]Co ty chcesz od tego tyłka? Mojego nie widziałaś. Dwa wielkie a co najgorsze płaskie zwiotczałe poślady...
Mój zawsze prawie był brzydki ale teraz to jak u staruszki... fuj.Mnie zanim zaczął rosnąć brzuch w ciąży , urósł tyłek [emoji123][emoji123][emoji123]
Dziękuję zabierając mnie o 7:15 szykować
OK postaram się, już mi adrenalina skacze@Bajdelka35. trzymam kciuki i dawaj choć w telegraficznym skrócie znać bo czekam na Damiana jak na Mikołaja czekałam.
@martabunia. Jak tam syt.? Już był obchód? Rezygnujesz w razie co z balonika?? Pisz co zdecydują i ty co zdecydujesz w końcu i URODŹ JUŻ bo ile można dziecko w brzuchu trzymać![]()
Obchód ok 8.30.@Bajdelka35. trzymam kciuki i dawaj choć w telegraficznym skrócie znać bo czekam na Damiana jak na Mikołaja czekałam.
@martabunia. Jak tam syt.? Już był obchód? Rezygnujesz w razie co z balonika?? Pisz co zdecydują i ty co zdecydujesz w końcu i URODŹ JUŻ bo ile można dziecko w brzuchu trzymać![]()