reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Wiesz że ja też... wczoraj tak se ten rozciągniety wałek złapałam no kuźwa jest co wycinać oj jest...
Ekhm... Nie chcesz wiedzieć jak to wygląda po puszczeniu
IMG_20180919_104828.jpg

Załączniki

• IMG_20180919_104828.jpg
    IMG_20180919_104828.jpg
    55,7 KB · Wyświetleń: 481
reklama
Szczupło....ja jeszcze nie ale kolega męża w pracy wczoraj stwierdził że szybko schudłam...więc może ta grubość widzę tylko ja???[emoji16]
Jesteśmy bardzo samokrytyczne wobec siebie. Jeśli facet zauważył, że schudlaś to tak jest :) oni są mało spostrzegawczy, więc jeśli zauważył to postęp jest widoczny :)
Jak biadole nad brzuchem i figura to moj mi mowi, spokojnie- niedawno dziecko urodzilas albo rano- zobacz juz masz mniejszy brzuszek :) albo troche pocwiczysz i bedzie ok.
Mój też tak mówi, że dopiero co dziecko urodziłam i organizm musi się zregenerować i potrzebuje trochę czasu, ale wspiera mnie.
Dziewczyny karmiace - jakie macie poduszki do karmienia? Kury, rogale? Co sie sprawdza?
Ja mam "weza" i jest ok, ale klopotliwy przy wstawaniu, odkladaniu dziecka, dlatego mysle nad mniejsza poduszka i zastanawiam sie czy kura daje rade czynto bardziej moda? A moze maly rogal praktyczniejszy?
Ja też się nad jakąś poduszką zastanawiam. Używam mojego małego jaśka, ale to nie jest to. Też rozważam kurkę.

Dziewczyny a jak ta kurka wygląda? Jeju 3 dziecko a ciemnogród ze mnie [emoji23] Ja siedzę w poczekalni i o dziw jestem pierwsza [emoji16] doktorek wg planu ma od 12 przyjmować ale różnie bywa i czasami się spóźnia...

Gratuluję wszystkim świeżo upieczonym mamom!
Baaardzo chciałabym już być po porodzie, chociaż wiem, że dopiero wtedy zaczną się prawdziwe wątpliwości ... :)
Dzisiaj wypada mój termin z usg, w piątek z om i wtedy mam się zgłosić do szpitala. Boję się, nie wiem jak to będzie wyglądać i modlę się, żeby do piątku coś się zadzialo :( wczoraj na ktg raptem dwa skurcze, szyjka niby zgładzona i gotowa, brzuch się spina i pobolewa, ale co z tego .... a jeszcze nie tak dawno musiałam się oszczędzać i stresowalam się żeby nie urodzić za wcześnie. Mam jakiś zjazd emocjonalny...

Dziewczyny a jak ta kurka wygląda? Jeju 3 dziecko a ciemnogród ze mnie [emoji23] Ja siedzę w poczekalni i o dziw jestem pierwsza [emoji16] doktorek wg planu ma od 12 przyjmować ale różnie bywa i czasami się spóźnia...
Moja kura szyta przeze mnie [emoji3]
Tyle że ja jej używam do spania
received_287150518755206.jpeg

Załączniki

• received_287150518755206.jpeg
    received_287150518755206.jpeg
    78,2 KB · Wyświetleń: 445
Gratuluję wszystkim świeżo upieczonym mamom!
Baaardzo chciałabym już być po porodzie, chociaż wiem, że dopiero wtedy zaczną się prawdziwe wątpliwości ... :)
Dzisiaj wypada mój termin z usg, w piątek z om i wtedy mam się zgłosić do szpitala. Boję się, nie wiem jak to będzie wyglądać i modlę się, żeby do piątku coś się zadzialo :( wczoraj na ktg raptem dwa skurcze, szyjka niby zgładzona i gotowa, brzuch się spina i pobolewa, ale co z tego .... a jeszcze nie tak dawno musiałam się oszczędzać i stresowalam się żeby nie urodzić za wcześnie. Mam jakiś zjazd emocjonalny...

Najgorsze, że w ciazy nie możemy nic zrobić by przyspieszyć poród. Niby są metody ale one działają tak wybiórczo, że chyba nie mazasady:(
Na koniec ciazy to każdego dopada, ale to już końcówka wiec niedługo będzie po wszystkim :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry