Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jakie ładne kolorkiA ja o tak leżę z rana pod KTG [emoji39] mała breakdanca tańczyła między 3 a 4 teraz uparciuch śpi hihihi Zobacz załącznik 899769

Jak sprzęt fajny, u mnie to sprzet do KTG chyba z poprzedniej epoki byłA ja o tak leżę z rana pod KTG [emoji39] mała breakdanca tańczyła między 3 a 4 teraz uparciuch śpi hihihi Zobacz załącznik 899769
Prawda [emoji12] Jak jeszcze w aucie siedzieliśmy zanim bus po niego przyjechał to mu mówiłam że on pojedzie a ja do szpitala trafię to popukał mnie po czole ale potem przytulił, a jak zadzwoniłam mu po wizycie u lekarza że muszę jechać to powiedział że jestem czarownica [emoji23]Jakie ładne kolorki
A w ogóle miałam napisać że tyś wykrakała sobie ten szpital pod nieobecność męża![]()

ŚlicznościZobacz media 719081Moja Ewa, kilka dni temu![]()
Brawo Ty [emoji16][emoji16][emoji16] Ty jesteś nie do zajechania, nie dość że kluska nie chciała wyjść to Ty po CC tryskasz humorem a teraz cycowanie idzie pełną parą [emoji5] Jesteś The Best [emoji23]Dziewczyny a ja karmię. Mała ciągnie cyca. Na początku dostalam ja do piersi i złapała siary. A potem musiała być dokarmiana , bo nie mogłam się ruszać . Ale teraz tylko cyc i nic więcej [emoji7][emoji7][emoji7]