Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale ja mówię po poprzedniej, a po niej bylam nawet szczuplejsza niz przedAnia ale jeszcze nasz kg. Jak zejdziesz to może być akurat.
My z siostrą zawsze miałyśmy ten sam wzrost i rozmiar buta. Teraz ona waży dużo więcej niż ja i nosi 2 rozmiary większy.
Dziewczyny, kiedy zniknie ten brzuch poporodowy i dodatkowe kg? Jak u Was bylo w poprzednich ciazach?
U kazdego inaczej. U niektórych potrzeba więcej czasu i pracy, a u niektórych mniej. Ja np teraz czekam na operację [emoji14]Dziewczyny, kiedy zniknie ten brzuch poporodowy i dodatkowe kg? Jak u Was bylo w poprzednich ciazach?
Długo już?Siedzę i kurw.a czekam ma lekarza co by spojrzał zmierzył te bilurbinę ch.uj mnie strzeli zaraz....
Okolo 30 minut pod je..nym gabinetemDługo już?
Na polskie realia niby niedługo, ale z noworodkiem to nabiera głębszego znaczenia...Okolo 30 minut pod je..nym gabinetem
Niby ale jestesmy sami na korytarzu oddzialu pod pustym gabinetemNa polskie realia niby niedługo, ale z noworodkiem to nabiera głębszego znaczenia...