reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
@Mama7 my normalnie wychodzimy na spacer :)

Dzięki za info. Tylko między naszymi dzieciaczkami 2 tyg różnicy.. tzn wasze już 3- 4 tyg a moja tydzień.
Wyszłam w końcu;) ale wiało strasznie i zaczął padać deszcz. Długo nie byłyśmy. Potem koło 17 było słońce, ale już sobie odpuściłam.
Ogólnie z D byłam bardzo spacerowa, ale teraz ona taka malutka A tu 13stopni po wczorajszych 29.. jakoś cykor mnie złapał.

Starania ja podobnie, po porodzie tylko -1kg! A przytyłam 10kg. Po 1 ciąży nic nie schudłam. Też mam niedoczynnosc tarcZycy i policystyczne jajniki :( goj to też Ci powiedziała przy 1 porodzie :/ już teraz wiem że następnym razem wzięłabym prywatna położna. Czy którejś z was spuchly kostki po porodzie?

Dzięki za info. Tylko między naszymi dzieciaczkami 2 tyg różnicy.. tzn wasze już 3- 4 tyg a moja tydzień.
Wyszłam w końcu;) ale wiało strasznie i zaczął padać deszcz. Długo nie byłyśmy. Potem koło 17 było słońce, ale już sobie odpuściłam.
Ogólnie z D byłam bardzo spacerowa, ale teraz ona taka malutka A tu 13stopni po wczorajszych 29.. jakoś cykor mnie złapał.
No wiem wiem :)
My też nie byliśmy długo, może z godzinkę . Ale naprawdę dzisiaj już było chłodno .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry