d_dream
Fanka BB :)
Myślę że jak wkoncu pekniesz to nie będziesz mogła uwierzyć że jesteś już po tak samo mam ja
W ogóle jesteś dzielna babka. Podziwiam cię za wszystko, jak czytam to co piszesz, to dla mnie osobiście siadloby na łeb..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Myślę że jak wkoncu pekniesz to nie będziesz mogła uwierzyć że jesteś już po tak samo mam ja
10 po![]()
Bo to dobrze że już wiesz co jest najważniejsze żeby, rozszyfrować nasze dzieci, moja dzisiaj śpi jak z Anita, aż się boję nocy Ci to będzie [emoji33]No wyczailam że mój musi jeść co 2godz! Jak przespi nie ma problemu nie budzę go ale wieczoram się najadl i obudził za dwie godz a ja myślałem że coś go boli i nie chcialam mu tego mleka dać bo myślę po kapaniu i dwóch godz już jeść!?? Więc się tak darl pół godz i szukał buzia, smoka mu daje a on wściekły szuka i szuka mowie do męża zrób mu najwyżej jak to nie to to nie zje jak się rzucił na te butle to dwoma lapkami trzymał! Zasnął i dał pospac 4,5godz więc nie będę patrzec na równe 3hodz odstępu tylko na to co on potrzebuje bo jednak inny jest niż wszystkie moje dotychczas dzieci i muszę go rozszyfrować Hehe a kupę dziś już taka walna że coraz więcej
Kiedy zaczęłaś dopajać? I ile podajesz wody i kiedy podajesz tą wodę?
Fajne te kombinezony macie, dzięki za fotkikinder jutro rano do szpitala? Jak psisko się miewa? Bajdelka dobrze że mama będzie we wtorek. Moja przyjechała to jeszcze roboty nam dokłada.... zamiast pomuc :/ damy radę
szkoda że nie mieszkamy blisko siebie bo byśmy sobie wzajemnie pomagały....
![]()
Dziękuję ale i tak jestem przerażona Omg, mały właśnie się obudził aby dojesc i już teraz dałam mu od razu, śpi tylko dziad nie chce odbijać! Macie też taki problem?W ogóle jesteś dzielna babka. Podziwiam cię za wszystko, jak czytam to co piszesz, to dla mnie osobiście siadloby na łeb..
Daje mu 60ml ale właśnie w nocy je częściej co dwie godz więc myślę narazie mniej a częściej mu wystarczy, a jak we wtorek będzie miał tydzień to ile mam dawać? Ciężki temat z tym mlekiem, a twoja zjada całość? Ile ma dni? Ile jej dajesz?Bo to dobrze że już wiesz co jest najważniejsze żeby, rozszyfrować nasze dzieci, moja dzisiaj śpi jak z Anita, aż się boję nocy Ci to będzie [emoji33]
Ile podajesz mleka? Zwiększają dawkę o 10 ml codziennie