d_dream
Fanka BB :)
A pisałyście na temat butelek, ja dostałam od szwagierki 2 nówki Dr Brown, a jedną kupiłam sama Tommee Tippee. One są z tymi rurkami w środku odpowietrzającymi.
Ja mam smoczki dla małej z Tommee Tippee [emoji846]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A pisałyście na temat butelek, ja dostałam od szwagierki 2 nówki Dr Brown, a jedną kupiłam sama Tommee Tippee. One są z tymi rurkami w środku odpowietrzającymi.
Dr Brownie są świetne miałam przy bliźniakach ale teraz lecę na łatwiznę przy tamtych za dużo mycia i rozbierania....A pisałyście na temat butelek, ja dostałam od szwagierki 2 nówki Dr Brown, a jedną kupiłam sama Tommee Tippee. One są z tymi rurkami w środku odpowietrzającymi.
Nie z deka, tylko bardzo mało! Poniżej 9 już zazwyczaj przetaczają krew!Kimnelam się popołudniu z godzinę bo i starszy syn zasnął, Damian spał a panny coś robiły w śpimy pokoju, ale ogóle jestem rozbita więc idę już w kime, katar męczy, na wypisie że szpitala mam wyniki i w sumie wysyłam z hemoglobina 9 więc chyba z deka mało i teraz muszę zmusić się do żelaza
Dziewczyny ja też wprowadziła codzienną kąpiel małej zobaczymy czy wpadniemy w rutyne spania , teraz Natalia smacznie śpi i ja też idę spać bo o 12 mam karmienie i mam nadzieję że po tym pośpię chociaż do.5 rano takie moje marzenie [emoji106]
Wrzucę fotkę 10 dni po porodzie i 9 kg mniej jeszcze tylko 6kg i wrócę do swojej wagi .[emoji106] [emoji2] dobrej nocy Zobacz załącznik 901428
Nie wiem co napisać. Szczęka mi opadła, a moje ego zostało bezlitośnie zdeptaneDziewczyny ja też wprowadziła codzienną kąpiel małej zobaczymy czy wpadniemy w rutyne spania , teraz Natalia smacznie śpi i ja też idę spać bo o 12 mam karmienie i mam nadzieję że po tym pośpię chociaż do.5 rano takie moje marzenie [emoji106]
Wrzucę fotkę 10 dni po porodzie i 9 kg mniej jeszcze tylko 6kg i wrócę do swojej wagi .[emoji106] [emoji2] dobrej nocy Zobacz załącznik 901428
No dzięki serdeczne, ładnie to tak pastwić się nad koleżankami z forum [emoji35] [emoji12] ja jeszcze nie urodziłam a już mnie w kompleksy wprawiłaś [emoji39][emoji23]Dziewczyny ja też wprowadziła codzienną kąpiel małej zobaczymy czy wpadniemy w rutyne spania , teraz Natalia smacznie śpi i ja też idę spać bo o 12 mam karmienie i mam nadzieję że po tym pośpię chociaż do.5 rano takie moje marzenie [emoji106]