AgulaK82
Fanka BB :)
To trzymam kciuki za Ciebie [emoji110]Mam cicha nadzieje, ze dzisiaj się coś rozkręci. Łapią mnie coraz częstsze skurcze. Miałam je codziennie, ale nie takie jak dziś... niech się mała zepnie i wyjdzie w końcu [emoji846]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To trzymam kciuki za Ciebie [emoji110]Mam cicha nadzieje, ze dzisiaj się coś rozkręci. Łapią mnie coraz częstsze skurcze. Miałam je codziennie, ale nie takie jak dziś... niech się mała zepnie i wyjdzie w końcu [emoji846]
Mam cicha nadzieje, ze dzisiaj się coś rozkręci. Łapią mnie coraz częstsze skurcze. Miałam je codziennie, ale nie takie jak dziś... niech się mała zepnie i wyjdzie w końcu [emoji846]
Nie zdziwię się, jak po chwili znowu odejdzie.
Tak jest co wieczór, tylko dzisiaj wyjątkowo częste mam te skurcze. Co chwile chodzę do łazienki, to siku. I mam wrażenie ze chce mi się 2, ale nie daje rady zrobić. [emoji53]
To rodzisz dziewczyno myśle![]()

Jak powiesz, że już, to nie uwierzy, jak mójJuż mam dość tych ciągłych pytań swojego chłopa, to już? To już?
Skąd ja mogę wiedzieć [emoji53]
A Ty jak się czujesz?
Już mam dość tych ciągłych pytań swojego chłopa, to już? To już?
Skąd ja mogę wiedzieć [emoji53]
A Ty jak się czujesz?
Jak powiesz, że już, to nie uwierzy, jak mój![]()