GoJ
Fanka BB :)
Typowy facetJa muszę przebierać ponieważ mój mały jest tak przewrażliwiony na punkcie swojej pupy że nawet jak ma małą kupę to nie może spać i nie chce jeść![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Typowy facetJa muszę przebierać ponieważ mój mały jest tak przewrażliwiony na punkcie swojej pupy że nawet jak ma małą kupę to nie może spać i nie chce jeść![]()

No Miki to się nauczył tak drzeć japę jakby go wrzątkiem polewali...Gratkiiii dziewczyny
Tytus, Olga i może już Julia dołączyła
My się cycamy.
Mała jak nie dostanie jeść na czas to potrafi płuca uruchomić![]()
Za październik dostajesz w październiku jeśli tak jak piszesz składałaś przed 10.10 czyli dostaniesz 500tkę za dwa miesiąceA ja jak nakarmiłam o 21:30 to wstał o 2 i teraz o 5,
Goj napisze mi kobieto jak urodziłam 18.09 to składając papiery w mops ona mi powiedziała że w październiku dostanie wyrównanie 500 i rodzinne od tego dnia co urodzilam ok ale chyba w październiku powinnam też dostać za całość za październik od razu? Czy nie? Czyli powinno byc za miesiąc z góry skoro składam we wrześniu i wyrównane września? Tak? Weź mi napisz ty bardziej obcykana.... Ogólnie biorę żelazo które mi przepisali ale wczoraj rozmawiałam z lekarzem i wizytę kontrola mam 6 października mam do tego czasu zrobić morfologie
I teraz pytanie do was mój syn słabo odbija po mleku! Ba nawet często mu się zdarza nie odbić albo muszę go naprawie długo trzymać a jak się już naje i dopiero po godz potrafi dopiero ulac, czy którejś dziecko też nie chve odbijać po jedzeniu???
Siedź tu gdzie Ci będzie lepiej??@KINDERBUENOO88 gratulacje, jaki duży chłopak :-)
@aniach85 gratulacje!@AgulaK82 powodzenia :-)
Chyba wypisuje się z forum, bo sama zostanę na ten październik :-(
Nie śpię, bo mnie plecy bolą i żadna pozycja nie jest dobra...![]()
No to super mi niestety 5 kg wisi jeszcze [emoji33]Ja tez sie jeszzcze poce jak szczur [emoji12] ale wypocilam juz wszystkie kg i wage mam sprzed ciazy![]()
Super [emoji9]Odeszły mi wody [emoji7] nie wierzę że to się dzieje choć to 3 poród [emoji5] mam 4 cm rozwarcia i skurcze co 4-5 minut
Gratulacje sliczna[emoji307]Przedstawiam Olgę Magdalenę godz. 1.27 3520g 57cm poród siłami natury![]()
U mnie jest odrazu odbicie i to taki głośny bek jak tylko ja przekrecam w moja stronę do odbicia . [emoji12] nie wiem od czego to zależyA ja jak nakarmiłam o 21:30 to wstał o 2 i teraz o 5,
Goj napisze mi kobieto jak urodziłam 18.09 to składając papiery w mops ona mi powiedziała że w październiku dostanie wyrównanie 500 i rodzinne od tego dnia co urodzilam ok ale chyba w październiku powinnam też dostać za całość za październik od razu? Czy nie? Czyli powinno byc za miesiąc z góry skoro składam we wrześniu i wyrównane września? Tak? Weź mi napisz ty bardziej obcykana.... Ogólnie biorę żelazo które mi przepisali ale wczoraj rozmawiałam z lekarzem i wizytę kontrola mam 6 października mam do tego czasu zrobić morfologie
I teraz pytanie do was mój syn słabo odbija po mleku! Ba nawet często mu się zdarza nie odbić albo muszę go naprawie długo trzymać a jak się już naje i dopiero po godz potrafi dopiero ulac, czy którejś dziecko też nie chve odbijać po jedzeniu???
Gratulacje serdeczne! :-)Dziewczyny mam swoją córcie [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] Julia Weronika ur. 26.09.2018r. O godzinie 6:20 waga 3250 54cm długa [emoji5][emoji5][emoji5]Poród SN [emoji5]Resztę opiszę później bo jestem zmęczona a Księżniczka cycuje Zobacz załącznik 901797Zobacz załącznik 901798