GoJ
Fanka BB :)
Ale 500setki chyba nie rozbijają co innego rodzinneZ tego co zrozumialam, to pod koniec października bedzie kasa za caly październik i za dni od 18 do 30 wrzesnia.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale 500setki chyba nie rozbijają co innego rodzinneZ tego co zrozumialam, to pod koniec października bedzie kasa za caly październik i za dni od 18 do 30 wrzesnia.
Doczekałaś się , gratulacjeDziewczyny mam swoją córcie [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] Julia Weronika ur. 26.09.2018r. O godzinie 6:20 waga 3250 54cm długa [emoji5][emoji5][emoji5]Poród SN [emoji5]Resztę opiszę później bo jestem zmęczona a Księżniczka cycuje Zobacz załącznik 901797Zobacz załącznik 901798
Rozbijają niestety...Ale 500setki chyba nie rozbijają co innego rodzinne
GratulacjeUrodziłam o 7:36. Blanka jest cała i zdrowa. 3300 g, 56 cm.
Cała noc rozkrecaly się skurcze i rozwarcie. Padam zmęczenia i odmeldowuję się. Agula, Kinderbueno88 gratulacje!
Brawo!!!!! Ale numer super kobiety dzielne jesteście!!!Urodziłam o 7:36. Blanka jest cała i zdrowa. 3300 g, 56 cm.
Cała noc rozkrecaly się skurcze i rozwarcie. Padam zmęczenia i odmeldowuję się. Agula, Kinderbueno88 gratulacje!