GoJ
Fanka BB :)
Ale 500setki chyba nie rozbijają co innego rodzinneZ tego co zrozumialam, to pod koniec października bedzie kasa za caly październik i za dni od 18 do 30 wrzesnia.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale 500setki chyba nie rozbijają co innego rodzinneZ tego co zrozumialam, to pod koniec października bedzie kasa za caly październik i za dni od 18 do 30 wrzesnia.
Doczekałaś się , gratulacjeDziewczyny mam swoją córcie [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] Julia Weronika ur. 26.09.2018r. O godzinie 6:20 waga 3250 54cm długa [emoji5][emoji5][emoji5]Poród SN [emoji5]Resztę opiszę później bo jestem zmęczona a Księżniczka cycuje Zobacz załącznik 901797Zobacz załącznik 901798
Rozbijają niestety...Ale 500setki chyba nie rozbijają co innego rodzinne
GratulacjeUrodziłam o 7:36. Blanka jest cała i zdrowa. 3300 g, 56 cm.
Cała noc rozkrecaly się skurcze i rozwarcie. Padam zmęczenia i odmeldowuję się. Agula, Kinderbueno88 gratulacje!
Brawo!!!!! Ale numer super kobiety dzielne jesteście!!!Urodziłam o 7:36. Blanka jest cała i zdrowa. 3300 g, 56 cm.
Cała noc rozkrecaly się skurcze i rozwarcie. Padam zmęczenia i odmeldowuję się. Agula, Kinderbueno88 gratulacje!