AgulaK82
Fanka BB :)
Gratulacje [emoji5] I dziękuję [emoji8]Urodziłam o 7:36. Blanka jest cała i zdrowa. 3300 g, 56 cm.
Cała noc rozkrecaly się skurcze i rozwarcie. Padam zmęczenia i odmeldowuję się. Agula, Kinderbueno88 gratulacje!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulacje [emoji5] I dziękuję [emoji8]Urodziłam o 7:36. Blanka jest cała i zdrowa. 3300 g, 56 cm.
Cała noc rozkrecaly się skurcze i rozwarcie. Padam zmęczenia i odmeldowuję się. Agula, Kinderbueno88 gratulacje!
Mój karmiony piersią i nie zawsze odbija . W nocy w ogólne go nie podnoszę do odbicia tylko układam na boku . W dzień pionizuję i czasem beknie, a czasem mogę nosić i pół godziny i nic .Nie zawsze. Podobno na piersi nie ma potrzeby odbijania. Na butelce pasuje ale nie wszystkie i nie zawsze odbijają. Jakby bardzo męczyło to maluch by płakał ... także chyba nie musisz się tym przejmować
Gratuluje! Wspaniale, ze Blanka jest juz z TobaUrodziłam o 7:36. Blanka jest cała i zdrowa. 3300 g, 56 cm.
GratulacjeUrodziłam o 7:36. Blanka jest cała i zdrowa. 3300 g, 56 cm.
Macie i mnie matkę polke czwórki dzieci trochę jeszcze słaba i zmarnowana ale co ja bym chciała tydzień po cesarce![]()
Gratulacje [emoji7]Urodziłam o 7:36. Blanka jest cała i zdrowa. 3300 g, 56 cm.
Urodziłam o 7:36. Blanka jest cała i zdrowa. 3300 g, 56 cm.