Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie. To ssawka.
Ssawka
Gratulacje ❤❤❤Dziewczyny mam swoją córcie [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] Julia Weronika ur. 26.09.2018r. O godzinie 6:20 waga 3250 54cm długa [emoji5][emoji5][emoji5]Poród SN [emoji5]Resztę opiszę później bo jestem zmęczona a Księżniczka cycuje Zobacz załącznik 901797Zobacz załącznik 901798
Ale wysypUrodziłam o 7:36. Blanka jest cała i zdrowa. 3300 g, 56 cm.
Cała noc rozkrecaly się skurcze i rozwarcie. Padam zmęczenia i odmeldowuję się. Agula, Kinderbueno88 gratulacje!
My mamy to samo ale na razie na całym pysiaczku... dzis pllozna zobaczymy co powie
Gratuluję!Urodziłam o 7:36. Blanka jest cała i zdrowa. 3300 g, 56 cm.
Cała noc rozkrecaly się skurcze i rozwarcie. Padam zmęczenia i odmeldowuję się. Agula, Kinderbueno88 gratulacje!
Śliczny kawalerO 5 rano już zaczęłam wstawać i musiałam iść pod prysznic ( w sensie kazali mi)
Mam niską tolerancje bólu bo wstawałam, płakałam i o mały włos się nie pozygałam.
Byłam już tez raz w toalecie ( nie umiałam siku zrobić) i raz pol korytarza szlam jak zmieniałam sale z pooperacyjnej na normalną po porodową.
Ogólnie boli mnie cięcie i strasznie macica się obkurcza bo młody wiecznie na cycu.
Godzinę temu dostałam ketonal dożylnie a następny przydział w czopku dopiero wieczorem i boje się jak ten puści...
A to mały Tytus [emoji1405]
Ma niedrabki bo tu chłodno trochę bo dostaliśmy nową sale
Zobacz załącznik 901882
Hmm.. na pewno zmyj paznokcie u rąk lub pomaluj na jakiś jasny kolor lub odżywką [emoji14] ja to w dzień CC się ogoliłam tam na dole. I psychicznie postaraj się nastawić pozytywnie, bo to dużo daje. Ból jest, ale wiadomo, że każdy odczuwa go inaczej.Tak więc bylam w szpitalu zeby lekarz powierzył mi malego i takim sposobem dwoch lekarzy mnie badali na dwóch sprzetach jeden po drugim i waga dziecka wyszla od 4500 do 5000 gr... nozki i brzuszek poza skalą usgjutro rano stawiam sie na czczo a w piątek z rana cc... macie jakieś sugestie jak się przygotować albo jakieś wskazówki???
Ja tez dostalam okropnych torsji po pionizacji. Za rada poloznej srodowiskowej i anestezjolog bralam leki p/bolowe b.regularnie -zanim na dobre rozkrecil sie bol i to mi pozwalalo przetrwac. Tobie tez tak radze i nie zniechecaj sie jak ktoras Ci odburknie. Bol trzeba zwalczac. Z dnia na dzien bedzie lepiej! Trzymaj sie! A Tytus jest superO 5 rano już zaczęłam wstawać i musiałam iść pod prysznic ( w sensie kazali mi)
Mam niską tolerancje bólu bo wstawałam, płakałam i o mały włos się nie pozygałam.
Byłam już tez raz w toalecie ( nie umiałam siku zrobić) i raz pol korytarza szlam jak zmieniałam sale z pooperacyjnej na normalną po porodową.
Ogólnie boli mnie cięcie i strasznie macica się obkurcza bo młody wiecznie na cycu.
Godzinę temu dostałam ketonal dożylnie a następny przydział w czopku dopiero wieczorem i boje się jak ten puści...
Zobacz załącznik 901882
A to świnie!Rozbijają niestety...
Przystojniaczek [emoji7][emoji7][emoji7]O 5 rano już zaczęłam wstawać i musiałam iść pod prysznic ( w sensie kazali mi)
Zobacz załącznik 901882