D
Deleted member 178444
Gość
Btw uwielbiam tą żelazna logikę. Po cc rozdają kobietom karmiącym Ketonal jak cukierki, a potem ibupromu nie można ;p
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Można jak najbardziej! To jeden z najbezpieczniejszych leków podczas laktacji. Bierz i to regularnie co 4-6 godzin, żeby zachować ciągłość![]()
Hahahaha dobre [emoji23][emoji23][emoji23]Btw uwielbiam tą żelazna logikę. Po cc rozdają kobietom karmiącym Ketonal jak cukierki, a potem ibupromu nie można ;p
Btw uwielbiam tą żelazna logikę. Po cc rozdają kobietom karmiącym Ketonal jak cukierki, a potem ibupromu nie można ;p
Kasia mam anginę średnio co 3 miesiące. Moja córka zrezygnowała z piersi. Po 3,5 roku. Nie wiąże tego z antybiotykiem [emoji14] debile. Wszędzie debileAaaa i lekarka jeszcze mówiła żeby starać się uniknąć antybiotyku bo często dzieci rezygnują z ssania piersi A jak wiadomo mi na tym zależy jak Diabli .... myślisz ze to prawda ?
Kasia to jak będziesz w moich okolicach to kawka
Moja córka stwierdziła, że chce chodzić na judo. No to jutro ma pierwszą lekcję, zobaczymy![]()
Ja byłam w ciąży 5 razy ale dwa razy poronilam, ale dziękuję walczylam aby być mama
Hmm moze kiedys awansuje do tej zaawansowanej ligi. Na razie jajka smazylam druga bujajac mojego lewka. Niestety plakal caly czas, kiedy je jadlam...oczywiscie jedna reka.
Od jakiego wieku mozna bujac dziecko w hustawce/bujaczku? Dobrze kojarze, ze od 3mż?