18grudzien
Fanka BB :)
Ja mam inny ale tej samej firmy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mam inny ale tej samej firmy
Dasz radę powodzeniana głośnego mnie trzymaja wiec sie nie ciesze ale pierwsza ide pod nóż a trzy dziewczyny po mnie. ciekawe jak to będzie. po 9 ponoc sa zabiegi... boje się jak to będzie gdy dzidzie zobacze bo bardzo się boję że nie ogarne itp.... ehhh
Przy tym swoim ataku szybko sie denerwuje w pozycji pionowej, majta glowa na wszystkie strony.Odbijaj go i pionizuj. Brzuch będzie lepiej pracował. My mamy ten "problem" młody się przezera. Odoi dwa jak widzialyscie wielkie pelne mleka cyce i szuka jeszcze powinnam miec chyba 4 cycki minimum...
Pokochasz z całego serca gwarantuje ci to ♥może to wydaje się dziwne ale boje sie ze nie zaakceptuje dziecka.... to moja 3 ciaza bo dwie zakończone terminacja w 19 i 21 tc z uwagi na terminalnie chore dzieci... jak już się dowiedziałam że tamte dzieciaczki chore to starałam się nie przyzwyczajać się do nich zeby nie zbzikowac. i rak bylo i na początku tej ciazy no tez różnie mogło być... wiec lepiej mi bylo mile sie zaskoczyć niz nie mile... A teraz się boję czy to rak pokocham jak powinnam.... po tym co sie przeszło to rozne mysli nachodzą...
Mój też się w pionie wkurza i odstawia dzięcioła. Przytrzymuję mu głowę a to nie proste bo silny gnojek!Przy tym swoim ataku szybko sie denerwuje w pozycji pionowej, majta glowa na wszystkie strony.
Teraz juz nawet slychac jak mu jelita babelkuja, myslalam ze po nocy mu troche odpusci a tu znowu zaczyna byc marudny [emoji30]
Taki szpital, tutaj właśnie tak to wygląda że nie ma żadnych gości. Dlatego czuję podwójna presję żeby dziś nas wypisali, może jakbym była spokojniejsza to z pokarmem nie byłoby problemu@RooibosGirl jak to nie może wejść na salę do Ciebie? Tutaj gdzie ja leżę to nawet dzieci wypuszczają pod warunkiem że nie zakatarzne i nie chore. Wczoraj jak 2 wypuszczali do domu to u mnie szwagierka z dziećmi to już 3 osoby po jedną były 2 i po drugą 3 łącznie bez nas matek i maleństw 8 osób na jednej sali. A co do karmienia to rób to na leżąco, Ty leżysz maleństwo obok Ciebie i tylko je odwracaj do cyca. Nie musisz na siedząco.
Trzymam kciuki by Was wypuścili [emoji110][emoji110][emoji110]
Też tak zawsze robię. Moja daleko to z przyjazdem trudno, ale wysłucha pkaczow zawsze, a to pomagaJak ja dałam radę ten tydzień to ty też dasz z tym że ja codziennie ryczę.... Właśnie żale mamie przez tel wywaliłam ta tylko słuchała i pocieszala w przyszłym tygodniu do mnie przyjedzie....