reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kurcze moja zaczęła strasznie ulewać, wcześniej było świeże mleko teraz już serkowe ulewanie się zaczęło, czy to że za dużo je bo jest często przy cycu. Z chłopakami nie było problemu żadnego, ulewania i nich były bardzo sporadyczne a Julka od rana już kilka razy serkiem ulała tzn twarożkiem...

Mój tez tak miał kilka dni jak były bóle brzuszka i wisiał na piersi bez przerwy. Dziś w sumie tez bo cyckujemy często

reklama
Nie zazdroszczę , u mnie od rana cyc i marudzenie . Już wczoraj zaczął i dzisiaj kontynuuje swój płaczliwy czas. Poza cycem nic mu nie pasuje . Dzisiaj ma równo 4 tygodnie , myślicie że to już ten drugi skok rozwojowy czy za szybko ?
Cyrki u Nas zaczęły się w skończonym 4 tygodniu. Tak jak pisałam skończony czwarty czyli początek piątego do szóstego tygodnia jest pierwszy skok rozwojowy a dziecko wrażliwe na dźwięki i światło i bardziej chce do mamy czytaj cyca bo to zna i to daje mu poczucie bezpieczeństwa.

No właśnie mamy 1. Teraz Kamil pojechał po O. Powinny być takie.
I pojechał mi po lekarstwa, ma mi przywieźć ketonal ciekawe czy mu się uda..
Muszę mieć leki by funkcjonować ( potomatka narkomanka)

W ogóle szukam gdzie tu kupić podgrzewacz do butelek Aventa i kurde nigdzie nie ma stacjonarnie, same sklepy online mi pokazuje..

Ehh patrzę na to moje dziecko i rozpływam się a z drugiej strony jest tak trudno.
A tutaj mój słodziak mały. Dostał smoka, idę na kompromisy muszę jakoś to ogarnąć by było lżej :)

Zobacz załącznik 902769
No i git. Ważne żebyście oboje byli szczęśliwi a czy ze smokiem czy bez czy na butli czy na cycu to bez różnicy... co do leków po to są by pomagały funkcjonować ja iboprofen żre jak dropsy. Także witam w klubie PatoNarkoMatek.

Hejka my same z rana po 8 juz zaliczylysmy zakupy i mini spacer z psem ale zimnobylo 6 stopni. Obiad zrobiony mala cyca...ma potem wpasc tesciu a ja jeszcze.musze psa.wybiegac...

Dziewczyny male.dzieci maly problem stwierdzicie to za 8 lat jak zaczna wam pyskowac. Radujcie.sie tymi momentami choc nie jest latwo. Ma to tez swoj urok i zatesknicie za tym...:-) :-) :-)

Paulamama boskie zdjecie nam sesja odpada mloda.slabo spi i by.sie.zaryczala.na.sesji :-) :-) :-)

A dzis sukces cala noc obok a nie na rekach :-) dwa cycowania krotkie no wyspalam sie :-)
Pomijając: zajebosta pościel!!
Co do dzieci zhadzam się 8 layek bardzoej wykańcza niż taki wyjec malutki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry