reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
@wiciowamama współczuję pleśniawki.
Ja z młodszym synem 16 października idę do okulisty bo też ma zmianę okularów i szkieł więc też pójdzie pewnie z 4-5 stowek. Najlepszego z okazji rocznicy [emoji485][emoji5]No właśnie Julki raczej brzuszek nie boli bo się nie pręży. Raczej obstawiam że to z przejedzenia. Oj dużo przyczyn... Będę obserwować... Jak wyżej napisałam podejrzewam przejadanie... Dziś dałam smoczka w zamian i zassała go i nie skomle po cyca. Do dziś trwała u mnie 2 doba bo non stop przy cycu aż ulewać zaczęła. No właśnie ja też czuję że teraz mogę zjeść konia z kopytami tylko jakaś blokada mi się włączyła ze strachu że zgage dostanę [emoji30][emoji7][emoji7][emoji7]Cudowny jest [emoji5][emoji7][emoji8]

Była u mnie szwagierka to skorzystałam z okazji i pojechałam na zakupy.
Kupiłam sobie te plasterki Compeed na tę opryszczke.
Muszę mojej poobcinać paznokcie bo ma jak żyletki cienkie i ostre [emoji37]

Kochane które macie swoich mężczyzn w domu, ja z mojej perspektywy to Wam zazdroszczę że ich macie w domu bo mój będzie dopiero w czwartek. Będzie 2 tygodnie bo od razu na tacierzynskie idzie ale wiem że te 2 tygodnie miną szybko.

Nie mam jeszcze wózka dla młodej bo dopiero 10 nam kasa wpłynie na konto, a tak w tygodniu gdyby pogoda dopisała wyszła bym z małą na spacer, eh.... Zobacz załącznik 902865
Obserwuj, smoczek może wywołać jeszcze większe ulewanie.

Próbuje coś zrobić w domu. Wychodzi mi jak na zdjęciu [emoji14]
zrobiłam ta fote i nie mogę wyjść z podziwu - jakie ja mam chude stopy! Jak sobie przypomnę do było w ciąży :o
IMG_20180929_160821.jpg

Załączniki

• IMG_20180929_160821.jpg
    IMG_20180929_160821.jpg
    76,6 KB · Wyświetleń: 488
reklama
Obserwuj, smoczek może wywołać jeszcze większe ulewanie.

Próbuje coś zrobić w domu. Wychodzi mi jak na zdjęciu [emoji14]
zrobiłam ta fote i nie mogę wyjść z podziwu - jakie ja mam chude stopy! Jak sobie przypomnę do było w ciąży :oZobacz załącznik 902866
No smoczka od południa próbujemy więc będę obserwować [emoji846]

No widzę że pomocnika masz pełną gębą [emoji23][emoji23] kurze pościerał, poodkurzał? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji16]

A co do stóp to mi nie puchły ale w końcu będę mogła porządnie paznokcie zrobić [emoji16]

Kamil pojechał po podgrzewacz, nie wracał długo ze zaczęłam się martwić, że on potrzebuje ochłonąć i w ogóle. I strasznie było z tym zle. A on poszedł mi po prezent. Za tę okropną noc, że nie potrafił mi pomoc gdy tak cierpiałam z bólu. Tak się wzruszyłam, że zaciągnęłam zęby i 120 ml mleka odciągnęłam dla syna by miał na kolacje!

IMG_4322.JPG

IMG_4323.JPG

Załączniki

• IMG_4322.JPG
    IMG_4322.JPG
    314,6 KB · Wyświetleń: 434
  • IMG_4323.JPG
    IMG_4323.JPG
    245,6 KB · Wyświetleń: 443
Kamil pojechał po podgrzewacz, nie wracał długo ze zaczęłam się martwić, że on potrzebuje ochłonąć i w ogóle. I strasznie było z tym zle. A on poszedł mi po prezent. Za tę okropną noc, że nie potrafił mi pomoc gdy tak cierpiałam z bólu. Tak się wzruszyłam, że zaciągnęłam zęby i 120 ml mleka odciągnęłam dla syna by miał na kolacje!

Zobacz załącznik 902912

Zobacz załącznik 902913
Jejku @KINDERBUENOO88 cudowny ten Twój mąż i ma super gust co do perfum, też je mam i pachną bosko [emoji5]
No i brawo za samozaparcie [emoji123] Jesteś dzielną super mamą [emoji106]

Zobacz załącznik 902912

Zobacz załącznik 902913
Jaki kochany ! :)
Fajnie że pomyślał o prezencie dla Ciebie :)

Hej dziewczyny,
Gratuluje Wszystkim nowym Mamom ich pociech :happy:
Kinderbueno super, fajnie ze masz tak troskliwego męża, zobaczysz jak szybko wrócisz do formy. Ja mialam CC w pn a w srode juz bylam w domu, z kazdym dniem bedziesz czula sie coraz lepiej.
Wszystkim przeziębionym życzę duzo zdrówka.
U nas kryzys w 3 tygodniu, młoda mało śpi, nie chce cyca, denerwuje sie, moje brodawki tez nie ulatwiają sprawy wiec pozostaje odciaganie, zainwestowalam w laktator elektroniczny, zobaczymy. Wiem ze mala potrafo chwycic piers bo byly dni ze ladnie juz ssała ale teraz ewidentnie wypiela sie na matkę i jej cyce :sad:
No nic...przetrwamy, chce ja karmic swoim mlekiem wiec walczę.
Oluchapoducha ja to jem za trzech, wlasnie wciagnelam paczkę wafelków, jem wszystko z tym ze ewidentnie juz wiem ze malej nie pasuja sosy i zupa ogórkowa. Nie stosuje zadnej.diety, po prostu widze po zachowaniu malej.co.toleruje a czego nie.
Czasami zaluje ze malej tak trudno chwycic piers, zazdroszcze Mamom gdzie malenstwo tak ladnie ssie...
Idę odpoczac bo mala.zasnęła, po 2 h walki padła...;-) ;)

reklama

Zobacz załącznik 902912

Zobacz załącznik 902913
Kurna to kolacja i deser!!! Ale masz to mleko tłuste!! A chłopa na rękach nosić!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry