Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zasluzylas na bukiet i prezentKamil pojechał po podgrzewacz, nie wracał długo ze zaczęłam się martwić, że on potrzebuje ochłonąć i w ogóle. I strasznie było z tym zle. A on poszedł mi po prezent. Za tę okropną noc, że nie potrafił mi pomoc gdy tak cierpiałam z bólu. Tak się wzruszyłam, że zaciągnęłam zęby i 120 ml mleka odciągnęłam dla syna by miał na kolacje!
Zobacz załącznik 902912
Zobacz załącznik 902913
Brawo kochana i super masz męża....Kamil pojechał po podgrzewacz, nie wracał długo ze zaczęłam się martwić, że on potrzebuje ochłonąć i w ogóle. I strasznie było z tym zle. A on poszedł mi po prezent. Za tę okropną noc, że nie potrafił mi pomoc gdy tak cierpiałam z bólu. Tak się wzruszyłam, że zaciągnęłam zęby i 120 ml mleka odciągnęłam dla syna by miał na kolacje!
Zobacz załącznik 902912
Zobacz załącznik 902913
Wyczuł brak matki..Ale zakupy 15km wracalam na sygnale!!! Mały tak się darl mężowi że szok nie wiem co mu się stało! Nie kupiłam nic do jedzenia! Ale koc grubszy dla małego już tak
Seremida zapomniałam masz fot
A mój woli rzygnąć nosem niż smoka ciumać...A my po kąpieli i cycujemy [emoji5]
Na tę chwilę odkąd wiem że jest najedzona ale szuka nadal cyca to dostaje smoczka i ulewanie znikło. Zobaczymy co będzie dalej.
No mój Bartek był bez smoczka bo też miał odruch wymiotny.A mój woli rzygnąć nosem niż smoka ciumać...
Wow ale mleka dużo [emoji123] kochany Twój mężczyzna , mój wczoraj mi kupił zestaw bielizny , też byłam zaskoczona , tak powinno to wyglądać, muszą o nas dbać [emoji324]Kamil pojechał po podgrzewacz, nie wracał długo ze zaczęłam się martwić, że on potrzebuje ochłonąć i w ogóle. I strasznie było z tym zle. A on poszedł mi po prezent. Za tę okropną noc, że nie potrafił mi pomoc gdy tak cierpiałam z bólu. Tak się wzruszyłam, że zaciągnęłam zęby i 120 ml mleka odciągnęłam dla syna by miał na kolacje!
Zobacz załącznik 902912
Zobacz załącznik 902913