18grudzien
Fanka BB :)
Fajna ale cena z kosmosu, wolę za 350zl smoczka kupić bo wiem że na dłużej będzieJa póki co nie ale chcę black red white
Zobacz załącznik 902966
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Fajna ale cena z kosmosu, wolę za 350zl smoczka kupić bo wiem że na dłużej będzieJa póki co nie ale chcę black red white
Zobacz załącznik 902966
Cholera. Było nie pytać [emoji14]21 [emoji57]
Ta smoczka Hehe skoczka miało byćFajna ale cena z kosmosu, wolę za 350zl smoczka kupić bo wiem że na dłużej będzie
To trzymam kciuki by było tak jak chcecie [emoji5]A mój jutro skacze do Niemiec wraca we wtorek w środę jedzie na serwis i wraca i nie wie czy zostanie wysłany gdzieś jeszcze..... Ale wrócił do fajnej firmy w które pracował od początku jej istnienia i ma fajnego szefa którego też znam więc może będzie mieć luzniejszy tydzień
@d_dream nie tylko Ty się tak czujesz [emoji12] Julka to moje 3 dziecko a mam wrażenie jak by 1, może dlatego dziewczynka... Nie wiem... Też dużo się uczę czytając tutaj rad i porad... [emoji5][emoji5][emoji5]W ogóle jak was czytam, to chyba jestem najmłodsza na forum... (gowniara) [emoji39]
Macie tak ogromne doświadczenie, ze aż chce się zaczerpnąć wiedzy. Nie mówię, ze moje jest zerowe. Bo wychowałam już jedno dziecko, co prawda jest większa. Ale dodatkowo doszedł noworodek i trzeba się nadal doszkalać i słuchac rad starszych koleżanek [emoji846]
Ja to w ogóle używanej szukam. Ludzie i tak korzystają 2-3 miesiące (a raczej niemowlęta) i ślą dalej w świat [emoji14]Fajna ale cena z kosmosu, wolę za 350zl smoczka kupić bo wiem że na dłużej będzie
Przylać ci za wyzywanie od starszych??W ogóle jak was czytam, to chyba jestem najmłodsza na forum... (gowniara) [emoji39]
Macie tak ogromne doświadczenie, ze aż chce się zaczerpnąć wiedzy. Nie mówię, ze moje jest zerowe. Bo wychowałam już jedno dziecko, co prawda jest większa. Ale dodatkowo doszedł noworodek i trzeba się nadal doszkalać i słuchac rad starszych koleżanek [emoji846]
Myślę że używkę można taniej... ja mam hopla na punkcie produktów tej serii od 8 czy 7 lat.Fajna ale cena z kosmosu, wolę za 350zl smoczka kupić bo wiem że na dłużej będzie
A ja się zastanawiam z czego ten smok za taka kasęTa smoczka Hehe skoczka miało być
Idę już spać do nocy i do 5 rano heje
Cholera. Było nie pytać [emoji14]
Mnie też lewa strona bardziej ciągnie o pobolewa ale tam mam większy wałek jakby bardziej zszyte, plecy mnie nie bolą...
Sutki mnie bolą a mleka już nie ma chyba przestane odciągac bo dziś nic nie spadło do butelki.....