reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja po powrocie do domu tez sie troche zeschizowalam. Tak sie ciezzylam ze juz do domu, a jak przekroczylam prog mieszkania to czulam sie jak nie u siebie. Dodatkowo tysiac mysli, ze tu juz jestem sama i musze sobie ze wszystkim poradzic(tak jakby w szpitalu pomagali [emoji23]). Mialam mega wysokie cisnienie i krecilo mi sie w glowie z emocji.
Jak tylko mialam cos zrobic przy mlodym to cala sie trzeslam. Ale juz pod wieczor przeszlo.
Nie martw sie, poczatki sa trudne ale jestesmy do tego stworzone, wiec damy rade :) przesylamy buziaczki z Alkiem[emoji8]
Zobacz załącznik 902730

Cudowna fotka :) te dzieciaczki to jednak nasz kopia:) nawet minki:)

reklama
Poranna witaj zmiano...

Dziecko mi dorośleje. Od 21:30 do 0:30 i do 5:00 śpi. Z czego o 0:30 pociumał z 5 minut? Tyle co ulżyć cyckowi... Tak to można funkcjonować.
Za to teraz po pielusze i pierwszym cycaniu czkawka. Wylewanko nosowo ustne. Darcie bo wredna matka śmiała dotknąć książęcego noska gruszką by nie forkotało... Wyginki przy. cycku bo dokarmiamy się i to z cycka który jest nielubiany a matka cham chce w nim rozbujac laktacje jak w cycku numer jeden bo matka w przeciwieństwie do syna lubi oba cyce i chce miec je w miare symetryczne szczególnie gdy oklapną jak dwa omlety i zacznę zwijać je w rulon...

Od wczoraj łapie mnie ból dość ostry mocno nieprzyjemny jak prawy jajnik/biodro i nie wiem co to. Jelitko? Czy może jajniki?? A nie daj Bóg wyrostek?? Abo jaki nerwoból??

W ogóle pora do ginusia się zapisać bo to ze dwa tygodnie wstecz a mnie został tydzień połogu. Ciekawe czy da mi skierowanie na krew i mocz bo interesuje mnie jak mój białko/krwinkomocz i moja anemia....
Zobacz załącznik 903038 Zobacz załącznik 903039
Ja do gina idę za tydzień w sobotę morfologie na własną rękę robię we wtorek biorę te żelazo na receptę i zobaczymy

I witam się ja dziś wiecej było wstawiania ale jakoś ogarnąłam juz tymi slepiami tam szeroki patrzy że nie umiem się gniewać hihi
Z racji że wczoraj jedzenie nie kupiłam więc muszę za jakąś godzinkę na zakupy skoczyć bo nawet obiadu nie będzie! I zapasy ba tydzień zrobię aby później z wózkiem tylko lajtowe rzeczy kupować....

KINDERBUENOO88 tak sobie jeszcze myślę o tym twoim Kamilu jak jemu musiała być źle i przykro patrząc na twój ból, ci nasi faceci się nie przyznają ale jak widzą ból u solnej kobiety to też cierpią! Mój co prawda mi tam prezentu nie kupił ale jak wszedł na salę operacyjna aby mnie odwieźć do sali i zobaczył mnie a ja mu od razu ze było źle i że nigdy więcej to widziałam w nim jego bezradność i po raz pierwszy on nie chciał ze szpitala jechać! Siedział przy mnie i małym i mówię że mama już jedzie ze musisz po dzieci jechać a on dalej siedział i siedział!!! W domu błysk jak wróciłam, spiżarnia wysprzatana, schowek za lustrami wysprzatany i karton że spacerówka wkoncu schowany na górę gdzie cale lato mu mówiłem aby schował! Zakupy zrobione, myślę że oni właśnie też to przeżywają a my jeszcze im ryczymy do telefonu Hehe

No wstaje mały pulpet pobudzil cały dom wszyscy już na baczność on się najadl śpi a my już musimy urzedowac!

Dzis mam zebranie w Kościele a później kuzynka przyjeżdża małego zobaczyć także goście a jak goście to i prezenty dla małego hihi to lubię

Poranna witaj zmiano...

Dziecko mi dorośleje. Od 21:30 do 0:30 i do 5:00 śpi. Z czego o 0:30 pociumał z 5 minut? Tyle co ulżyć cyckowi... Tak to można funkcjonować.
Za to teraz po pielusze i pierwszym cycaniu czkawka. Wylewanko nosowo ustne. Darcie bo wredna matka śmiała dotknąć książęcego noska gruszką by nie forkotało... Wyginki przy. cycku bo dokarmiamy się i to z cycka który jest nielubiany a matka cham chce w nim rozbujac laktacje jak w cycku numer jeden bo matka w przeciwieństwie do syna lubi oba cyce i chce miec je w miare symetryczne szczególnie gdy oklapną jak dwa omlety i zacznę zwijać je w rulon...

Od wczoraj łapie mnie ból dość ostry mocno nieprzyjemny jak prawy jajnik/biodro i nie wiem co to. Jelitko? Czy może jajniki?? A nie daj Bóg wyrostek?? Abo jaki nerwoból??

W ogóle pora do ginusia się zapisać bo to ze dwa tygodnie wstecz a mnie został tydzień połogu. Ciekawe czy da mi skierowanie na krew i mocz bo interesuje mnie jak mój białko/krwinkomocz i moja anemia....
Zobacz załącznik 903038 Zobacz załącznik 903039
Ale ten ksieciunio fajny :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry