18grudzien
Fanka BB :)
Tyle tego że nie wiadomo co ci się podoba...Możecie polecić jakiś leżaczek w cenie 200-250zl? Proszę.. nie mam kiedybposzukac w necie, a z pracy chce mi kupić to pomyślałam że może to.
Z góry dziękuję.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tyle tego że nie wiadomo co ci się podoba...Możecie polecić jakiś leżaczek w cenie 200-250zl? Proszę.. nie mam kiedybposzukac w necie, a z pracy chce mi kupić to pomyślałam że może to.
Z góry dziękuję.
Mój właśnie zakończył swoją 15.minutowa drzemkę darciem się na pół domu bo przecież do cyca by chciał . Zgłodniał bidok podczas tak długiego snu .Czemu nikogo nie ma? Niech ktoś jest! Wrzaski mojego dziecka wypalają mi mózg :/
To w dniu na wesele do siostry Hehe no gromada jestJaka kochana gromadka i jacy wystrojeni![]()
Ja byłam w mops... Kasy za wyrównanie chyba nie dostane za ten wrzesień bo mi nie powiedziala że muszę na stary okres złożyć a mi każdy grosz się przyda tetaz napisałam wnioski jeśli jeszcze coś tam nie przeszło to mi dadzą a jeśli za późno to kasy nie ma.... Takie życie w tej Polsce jakbym wiedziała co założyć to mogłabym w tym mopsie pracowaćCzemu nikogo nie ma? Niech ktoś jest! Wrzaski mojego dziecka wypalają mi mózg :/
Pierwsza fota mega hehheSprawca zamieszania. Pierwsze zdjęcie ujawnia charakter [emoji14]
Powiem Wam, że nie sądziłam, że dziecko może być aż tak wykańczające. Ok, moja córka była fajna w nocy, dawała po dupie w dzień, ale ten łobuz napiernicza 24 na dobę! Dochodzi do tego, że jak przestaje krzyczeć, to zastygam i tak stoję/siedzę/leżę, żeby tylko nie zakłócić ciszy. Ciąża to mój przyjaciel, każdy dzwięk wbija mi się w mózg jak kołek osinowy w serce wampira. MasakraZobacz załącznik 904231Zobacz załącznik 904232Zobacz załącznik 904233
Kocham leżaczek bujaczek [emoji813]
I moje wszystkie miłość kochane
Pierwsze zdjęcie w stylu - Ty się matka lepiej szykuj na Armagedon a nie zdjęcia robisz. Drugie i trzecie - anioł nie dziecko , ale to pewnie taka cisza przed burząSprawca zamieszania. Pierwsze zdjęcie ujawnia charakter [emoji14]
Powiem Wam, że nie sądziłam, że dziecko może być aż tak wykańczające. Ok, moja córka była fajna w nocy, dawała po dupie w dzień, ale ten łobuz napiernicza 24 na dobę! Dochodzi do tego, że jak przestaje krzyczeć, to zastygam i tak stoję/siedzę/leżę, żeby tylko nie zakłócić ciszy. Ciąża to mój przyjaciel, każdy dzwięk wbija mi się w mózg jak kołek osinowy w serce wampira. MasakraZobacz załącznik 904231Zobacz załącznik 904232Zobacz załącznik 904233