reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
A to ja splawilam w tamtym roku takiego ... i tak teraz patrzę i myśle ze mojemu mężowi tez nic z tego nie brakuje . Na romans to prawie każdy taki potrafi być a w prawdziwym życiu to i książę czasem sie wkurzy czy nas wkurzy ... to Twój co nie tak robi ?
No właśnie robi wszystko! Ale dawno nigdzie razem nie byliśmy! Praca praca praca do zazygania praca a ja dom, gary, lekcje, pieluchy itd itd i już mi się mózg lasuje bo ogólnie ogarniam ale czegos mi brakuje!

Kasiaczek to rzeczywiście łatwego dzieciństwa nie miałaś, mimo tego uważam że jesteś fajna, otwarta, ciepła osoba dla swojej rodziny, dzieci. I tu dla nas ;) wiecie co ten trądzik u małego coraz większy ale to nic i tak mu robię dużo zdjęć na pamiątkę, wysyłam do rodziny zdjęcie, i wysłałam do koleżanki a ona mi napisała boże co on ma twarzy, fuj, jak to okropnie wygląda, żebym mu przypudrowala ta twarz itp. Aż mi przykro się zrobiło! Więcej jej nic nie wyślę.... :(
A mój wysypany na maska położna dziś kazała maka ziemniaczana twarz sypac i śpi taki biały cały zobaczymy

reklama
@Bajdelka35. ty nie kombinuj tylko się ciesz że nie masz o czym rozmyślać tylko o głupotach. Ja nie mam czasu myśleć o romansach i maraźmie bo wiecznie coś się dzieje i powiem Ci że czasem chciałabym być znudzona tak jak ty ;) więc życzę ci tego znudzenia bo ono oznacza brak problemów i zmartwień...

A w ogóle co do życia w małżeństwie to normalne że nam brakuje flirtu i motyli w brzuszku i nie mam na myśli niestrawności... ja często flirtuję bo lubię czuć się adorowana mój tego nie rozumiał bo myślał ze mu rogi doprawie i musialam wyjasnic ze jak mi nie pozwoli na niewinne flirty czasem z podtekstem to dopiero mu doprawie... ;)

@wiciowamama. młoda jest PRZE urocza śliczna słodka

@shaggy. ten tryb dnia musicie wypracować sami trochę na pidstawie tego co dziecko kiedy chce trochę na siłę... także praca i systematycznosc przed wami...
Tak jest umiesz kobieto na ziemię sprowadzic!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry