Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wiem jak ja wytrzymam to masowanie nigdy nie byłam na czymś takim a mam straszne łaskotki. Będę się tam chichrać [emoji3]Ja dzis pracuje w domuwiec nie jest zle
robie sobie jajecznice
@Ewarut, mam nadzieje ze bedzie lepiej po wizycie
Ja przed masażem zadzwoniła bym do swojego ginekologa jakby nie było jest to okolica lędźwi i miednicy czy nie ma przeciwwskazańNie wiem jak ja wytrzymam to masowanie nigdy nie byłam na czymś takim a mam straszne łaskotki. Będę się tam chichrać [emoji3]
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Masz rację później zadzwonię bo on teraz przyjmuje.Ja przed masażem zadzwoniła bym do swojego ginekologa jakby nie było jest to okolica lędźwi i miednicy czy nie ma przeciwwskazań
Sent from my Redmi Note 4 using Forum BabyBoom mobile app
To nie paranojaNie popadajcie w paranoję z tym dymem papierosowym. Wiadomo że bierne palenie szkodzi ale podobnie szkodzi wszechobecny smog i spaliny w powietrzu. Żeby się nie truc musielibyśmy siedzieć tylko w filtrowanych pomieszczeniach.
Ja palenie rzuciłam prawie 2 lata temu, mojego nie mogę oduczyć, ale pali na balkonie.
![]()
To boli przynajmniej mnie bolało..Nie wiem jak ja wytrzymam to masowanie nigdy nie byłam na czymś takim a mam straszne łaskotki. Będę się tam chichrać [emoji3]
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
O matko[emoji33] A Ty też chodziłaś jak byłaś w ciąży?To boli przynajmniej mnie bolało..