18grudzien
Fanka BB :)
To chyba dobrze? Ja się cieszę jak kupka normalne jest przynajmniej wiem że wszystko okU mnie cztery aż poleciałam do pediatry co się dzieje ze młody sra bez wysiłku i pierdzi jak stary.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To chyba dobrze? Ja się cieszę jak kupka normalne jest przynajmniej wiem że wszystko okU mnie cztery aż poleciałam do pediatry co się dzieje ze młody sra bez wysiłku i pierdzi jak stary.
Ja mam jeszcze 3,5 kg na plusie a chcialabym schudnac 5 a najlepiej 10Kinder ładne ciuszki nabylasgoj ty z rana z mikim zaprowadzasz starszych do szkoły? Mi się szykuje taki przyszły tydzień aby z małym do przedszkola latać córkę prowadzac.... przez te pobudki w nocy, wstaje ostatnio z bólem głowy
wszystkie już macie wagę sprzed ciąży? Ja niestety nie :/
Ja tez mam problem z ubieraniem, ale dzis ubralam malemu body na dlugi rekaw i cienki pajacyk, przykrylam kocykiem i mu cieplo i spi juz prawie 2 hOdnośnie śpiworków do wózka. Mamy taki. Teraz pogoda jakaś tak to dziś użyję... Tzn. Młody na cienko ubrany i ten śpiworek ja w ogóle nie wiem jak go ubierać teraz nawet siebie nie umiem... beznadzieja
Dokladnie tak jak u mnie. Wiszenie na cycu, na obiad kanapki z serem zrobione przy akompaniamencie placzu...Wasze maluchy tez piszcza? Mam wrażenie, ze malemu sie to spodobalo. Nie placze dzis, tylko pIszczy raz lub dwa i patrzy na mnie, normalnie skubany jakby sprawdzal reakcje, a na to przeciez chyba jeszcze za wczesnie. No i nie liczac przerwy 3 godzinnej spacerowej to wisi co godzine na cycku .
Miala byc ryba na obiad no ale ksiaze zazadzil wielki post [emoji23]
To chyba dobrze? Ja się cieszę jak kupka normalne jest przynajmniej wiem że wszystko ok
Dziewczyny dajecie malenstwo wodę do picia??
A Ty piersia czy z uwagi na alergię to mm? Bo Wy chyba skaza białkowa tak ?Mi pediatra kazał ale dosłownie odrobine maks 2 łyżeczki między karmieniem.