JoAnnA250694
Fanka BB :)
Dziewczyny masaż nie ma boleć i nie ma być rządnych odczynów, po drugie masaż w ciąży wygląda troche inaczej niż masaż klasycznyTo boli przynajmniej mnie bolało..
Sent from my Redmi Note 4 using Forum BabyBoom mobile app
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny masaż nie ma boleć i nie ma być rządnych odczynów, po drugie masaż w ciąży wygląda troche inaczej niż masaż klasycznyTo boli przynajmniej mnie bolało..
Ja mam na 1 marca [emoji4]@cheetah gratulacjedawaj fote, ostatnio hobbystycznie oglądam zdjęcia USG [emoji14]
Co do jedzenia, to ja właśnie wciskam w siebie pierwszy posiłek - bułkę z masłem.
A USG genetyczne już mam umówione, nie mogę się doczekaćjeszcze niecały miesiąc
![]()
Powiem szczerze że się wystraszyłam. Pójdę tam pod strachem a jak wrócę to powiem czy bolało.Dziewczyny masaż nie ma boleć i nie ma być rządnych odczynów, po drugie masaż w ciąży wygląda troche inaczej niż masaż klasyczny
Nie ma czego ciąża nie jest przeciwwskazaniem do masażu jeżeli jest fizjologiczna bez zagrożeń. Fizjoterapeuta poinformowany o ciąży będzie wiedzieć co ma robić, pewnie będzie to masaż zmniejszający napięcie mięśniowePowiem szczerze że się wystraszyłam. Pójdę tam pod strachem a jak wrócę to powiem czy bolało.
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz jak dzwoniłam umówić się przedstawiłam sytuacje to powiedział oczywiście masaż i powiedziałam że jestem w ciąży. Powiedział ,że to konieczne bo nie przechodzę ciąży tylko może mnie to położyć do łóżka.Nie ma czego ciąża nie jest przeciwwskazaniem do masażu jeżeli jest fizjologiczna bez zagrożeń. Fizjoterapeuta poinformowany o ciąży będzie wiedzieć co ma robić, pewnie będzie to masaż zmniejszający napięcie mięśniowe
Tylko nie pamiętam czy można wykonywać masaż w pierwszym trymestrze, zaraz sprawdzę powinnam mieć gdzieś notatkiTeraz jak dzwoniłam umówić się przedstawiłam sytuacje to powiedział oczywiście masaż i powiedziałam że jestem w ciąży. Powiedział ,że to konieczne bo nie przechodzę ciąży tylko może mnie to położyć do łóżka.
Nie nie.. Ja chodziłam przed ciaza byłam i u fizjoterapeuty i u chiropraktora.. W uk niestety nie dają tych zasrzykow co w pl. Pan mnie pocieszyć mówiąc że to jest nieuleczalne w 100% ;/O matko[emoji33] A Ty też chodziłaś jak byłaś w ciąży?