czyli nie jestem beznadziejna tylko dzieci tak maja... dziś maruda jestU mnie to samo, nienawidzi sie odbijac
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czyli nie jestem beznadziejna tylko dzieci tak maja... dziś maruda jestU mnie to samo, nienawidzi sie odbijac
Mnie tez ciagnie do slodyczy, chociaz po szalenstwie z pierwszego tygodnia kiedy zrobilam sobie brownie, juz sie bardzo ograniczam. Generalnie jem normalnie, a raczej niezbyt wiele, a waga stoi. Jeszcze 4 kg na plusie, a w ciazy przytylam raptem 10-11kg.Ja przez całą ciążę nie zjadłam tyle słodkiego co w ten miesiąc po porodzie
czyli nie jestem beznadziejna tylko dzieci tak maja... dziś maruda jest
U mnie chyba nie ma problemów z brzuszkiem bo kupy i wiatry ma często. tyle ze wisi ciagle na piersi i nie wiem czy nie przekarmia się a potem ulewa. A nie potrafi poleżeć chwilę bez cyca bo już jest awantura. nie umiem go zająć niczym.Nawet jak juz jest na maksa zmeczony i nie ma sily protestowac, to i tak rzadko kiedy mu sie odbije. Na 10 karmien moze 2 razy odbije, a slysze podczas karmienia ze lyka powietrze. Pewnie dlatego potem problemy brzuszkowe ma
O to dzisiaj babski wieczórJa też dziś zapałałam chęcią do słodkiego i zjadłam sobie knopersa po obiedzie .
A na kolację pół bułki z nutellą
Ogólnie mam dzisiaj chill bo mama wzięła chłopców do siebie na nockę.
Zostałyśmy z kluską same.