Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A gdzie on tam wlazłU nas z rana przytulasy.. Zobacz załącznik 904862 Zobacz załącznik 904864

To nie wątpię że jest wykończony i fizycznie i psychicznie bo pewnie chciałby być przy was a tutaj taka sytuacja .Był dosłownie po dniu czy dwa
Specjalnie zostawiliśmy jego urlop na po porodzie.... Poprzedni zrezygnował i poleciał do Szkocji i zanim ktoś nadający się przyszedł to już październik.....a zanim się nauczy żeby samemu 2tyg być....
Adell1994To nie wątpię że jest wykończony i fizycznie i psychicznie bo pewnie chciałby być przy was a tutaj taka sytuacja .
Tak. Będę miała więcej uprawnień i będę mogła się tytułować "specjalistką". No i podwyżka z tego powodu na mnie będzie czekać jak wrócęA co to za egzamin? Jak go zdasz to będziesz miała więcej uprawnień? Czy jak? Ja dopiero urodzilam a myślę że mogłabym iść do jakiejś pracy...... Ale narazie to ja sobie mogę, moje starsze już by sobie poradzili ale teraz gorzej
Ja mam oliwkę z Hipp o olej migdałowy.Czego używacie po kąpieli? oliwki czy jakieś kremy? ja mam oliwke z hipp.
Zachodzacego słoneczka? Jak zasypia oczy mu uciekaja do gory? O to chodzi? To o czyms swiadczy?No właśnie Mikołaj robi zeza ale napięcie mięśniowe ma ok. Muszę pediatry o to zapytać. Moi wcześniej nie zezowali Kacper miał tylko " efekt zachodzącego słoneczka"
U nas z rana przytulasy.. Zobacz załącznik 904862 Zobacz załącznik 904864
Słodycz ♥Hello w sobotę
My kolejna trudna noc.. nawet do cyca go przystawilam by się uspokoił ale on toleruje tylko jednego.. i tak się bujaliśmy prawie bez snu do rana.
Dziś przyjeżdzają teście zobaczyć wnuka. Tak narzekałam, że cała ciąże się nie interesowali a tu pierwsze odwiedziny. Zobaczymy jak nam będzie w kupie na tym małym metrażu.
A teraz siedzimy na sesji zdjęciowej. Tytus zaczął już świrować ale fotograf ma do niego cierpliwość
Tutaj kulisy
Zobacz załącznik 904899