Aniabrz
Fanka BB :)
Moj tez kiedys potrafil przespac 6 h bez przewry jak bylo goscie teraz juz niestety tak nie maTo u nas jak dziadkowie byli w odwiedzinach spał 3 h pod rząd , gdzie normalnie mu się to nie zdarzaile oni byli tyle on spał .
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moj tez kiedys potrafil przespac 6 h bez przewry jak bylo goscie teraz juz niestety tak nie maTo u nas jak dziadkowie byli w odwiedzinach spał 3 h pod rząd , gdzie normalnie mu się to nie zdarzaile oni byli tyle on spał .
Hehe dziękiWow ale fajnie schudłaś
My tu zazdrosne, dlatego opóźniona reakcja![]()
ŚlicznyMój już zaczyna się interesowa. Czymś na co może patrzeć , a że ja patomatka nawet nie kupiłam mu nic kontrastowego to ogląda książkę
Zobacz załącznik 905167
Aniu, nie argumentowała niczym właśnie. Urodzila pierwsze dziecko w lipcu i wozi z przodu bo chce miec na małą oko. Ja jej powiedzialam ze pierwsza tez wozilam z tylu bo dla mnie to bezpieczne jest wlasnie...ale wiecie potem zaczelam sie.zastanawiac ze moze ja cos zle robie...dzięki za podpowiedz o lusterku, zaraz zakupię. Póki co obie moje panny jezdzą z tyłu i wlasnie po stronie pasazera maleńka.Z tyłu oczywiście. Lusterko do obserwacji i tyle. Jak koleżanka argumentowala twierdzenie, że z przodu bezpieczniej?Moja Werka, jak jej pierwszy raz po ciąży odciagnelam (a karmilam do 16 t.c.), to było fuj. A teraz, codziennie prosi, żebym jej odciągnęła i pije rano i wieczorem![]()
Ja musilam miodu dodać, zeby wypil. Karmilam chyba do 11 tyg ciazy , w sumie smak dla noworodka pewnie rozni sie od smaku dla starszego. A jeszcze w ciazy mowil ze jeden cyc bedzie dla dzidzi, a drugi dla niego, teraz na szczęście kompletnie nie interesuje sie tematem.Z tyłu oczywiście. Lusterko do obserwacji i tyle. Jak koleżanka argumentowala twierdzenie, że z przodu bezpieczniej?Moja Werka, jak jej pierwszy raz po ciąży odciagnelam (a karmilam do 16 t.c.), to było fuj. A teraz, codziennie prosi, żebym jej odciągnęła i pije rano i wieczorem![]()
Mam nadzieje ze wozi przy walaczanej poduszceZ tyłu oczywiście. Lusterko do obserwacji i tyle. Jak koleżanka argumentowala twierdzenie, że z przodu bezpieczniej?Moja Werka, jak jej pierwszy raz po ciąży odciagnelam (a karmilam do 16 t.c.), to było fuj. A teraz, codziennie prosi, żebym jej odciągnęła i pije rano i wieczorem![]()