reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Niekoniecznie, raczej taki egzemplarz :) Moja w pełni piersiową córką też tak spala i od 9 tygodnia życia przesypiala całe noce :)Mit i zabobon. Obiektywnie rzecz biorąc najbezpieczniejsze jest środkowe miejsce z tyłu (najdalej strefy zgniotu), a zaraz po nim miejsce za pasażerem, ponieważ w razie postoju, dziecko wyciągamy od strony pobocza, a nie ulicy. Mit z tym miejscem za kierowcą wziął się z przekonania, że instynkt samozachowawczy kierowcy pomaga mu chronić ta strone samochodu - to bzdura. To ułamki sekund, a miejsce uderzenia jest od nas niezależne. To makaron na czerwonej kokardce przywiazany do parasola...? :D
Rurki do napojów :-D

reklama
Cyc mi zaraz eksploduje ale terrorysta śpi w wózku przy balkonie po spacerze i go nie tknę bo ŚPI.

@oluchapoducha. poznajesz spodenki? :)
20181007_161412.jpg

Załączniki

• 20181007_161412.jpg
    20181007_161412.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 445
Super, poznaję ;) ja też bylamna spacerze, i nie sądziłam że jest tak gorąco, spocilam się, córka też, małego za ciepło ubrałam bo marudził i odkrywalam go. Żeśmy pi pół godziny wrócili się przebrać w lżejsze ciuchy. Był plan wyjść jeszcze po przebraniu ale córka już nie chciała....

Ja tak jak goj z dala od takich rzeczy... :/ kurcze Mati to coś Ci zostawili tam? A skolei te szwy rozpuszczalne na kroczu to wypadają mi a nie się rozpuszczaja.... zauważyłyście u siebie czy coś wypada taka nic grubsza niczym sznureczek?

reklama
Spałam, akcjach płacz była zmęczyl się i śpi, musze ogarnąć, boje się kolek i samotności w tygodniu gdzie idzie nudna zima......

Można Delicol i raz dziennie Floractin? W sensie chodzi mi o dwa specyfiki ma raz???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry