oluchapoducha
Fanka BB :)
Tak seremida powodZenia! Bajdelka można brać żelazo i te zastrzyki z heparyny nie koliduja?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

podobno ok, lekarka znajomym poleciła że nie ma co wywalać kasy na sprzęty za ponad 100 zł bo ten mierzy dobrze...oby się długo nie przydał ale w razie W jest.

Chyba nie bo lekarz wie że biore heparyne a i sam w sobotę kazał jeszcze te żelazo dobrać mimo poprawy hemoglobiny więc chyba luzikTak seremida powodZenia! Bajdelka można brać żelazo i te zastrzyki z heparyny nie koliduja?
KasiaKochane. Nie nadrobię. Jakby któraś była tak miła i napisała mi w skrócie co się działo
U @GoJ Miki obrócił się z pleców na bok poza tym szkoda że nie widziałaś wczorajszej zabawki na parasolu , konstrukcja to mistrzostwo świataKochane. Nie nadrobię. Jakby któraś była tak miła i napisała mi w skrócie co się działo
To zaliczyłaś rasowy patomatczyny strzał smartfonem w dzidziusia (mnie też kiedyś się zdarzyło i ja prawie zawał mlody zero wzruszenia)Leżę z dzieckiem i czytam Was i wypadł mi telefon z rak na dziecko (!!!) dobrze, że chyba go nie zabolało bo się nie obudził#problemypierwszegoświata
Mi też się to zdarzyło , młody nawet nie drgnąłLeżę z dzieckiem i czytam Was i wypadł mi telefon z rak na dziecko (!!!) dobrze, że chyba go nie zabolało bo się nie obudził#problemypierwszegoświata
Co to telefon....Mi też się to zdarzyło , młody nawet nie drgnął![]()