Adell1994
Fanka BB :)
Na dworcu albo w pociągu lub autobusieNastępnym razem rodzę w Hiltonie czy na Dworcu PKP bo z domowego porodu nie ma bonusów za to wszędzie odpowiadam na re same pytania![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na dworcu albo w pociągu lub autobusieNastępnym razem rodzę w Hiltonie czy na Dworcu PKP bo z domowego porodu nie ma bonusów za to wszędzie odpowiadam na re same pytania![]()
Moi i tak darmo jeżdząNa dworcu albo w pociągu lub autobusiewtedy darmowe przejazdy na całe życie
![]()
Ja podaje delicol i tez ciezko stwierdzic czy pomaga...Jak narazie daje codziennie, bo mlody ma ewidentnie problemy z gazami i sie bardzo prezy. Ale czy jakos super pomaga to ciezko mi stwierdzic, raz jest lepiej, raz gorzej
No z takim aktywnym brzdącem ciężko u mnie mlodzi robia wypad do siebieTak, ja też tak robię. Z tym, że po kąpieli Miłosza Werka dostaje kociokwiku i zamiast wyciszania są piski i głośne komentowanie "mama a brat ma otwarte oczy! Mąka on się porzygal! Mama on chyba robi kupę! Mogę go przytulić?! Moge mu zaśpiewać?! Ale ja go kocham! Jest uroczy, muszę go przytulić!" I tak w kółko [emoji14]
Ściągnelas????Po porannych karmieniach tyle wygraćZobacz załącznik 905760
NoŚciągnelas????
Ja podziękowałam położne za wizyty bo gadała same głupoty i wiecznie mi nosiła małego a mnie to tak wkurzało .No ja nie wiem jak on sobie poradzi, jak mu przyjdzie golonkę trawić [emoji14]
Co te położne u Was robią? W sensie - cos pożytecznego?