Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pilnuje tego 90"ml wody i,3 płaskie miarki mleka, dziś mam pediatre zapytam
To po wczorajszym [emoji85]A ja więcej nie chwale publicznie mego dziecka!
Od 6 nie śpimy, krzyczymy i tylko neeeeeee neeeeeeeeee neeeeeeee
Super. Gratulacje.Kurczę, przepraszam, ale nie nadrobię.
I ja urodziłam - 30.09.2018. Poród bajka - zorientowałam się że rodzę jak miałam niemal pełne rozwarcie. U nas w domu wirus szaleje, na początku dzieci, teraz ja.. Boję się o Liliankę.
Pachną tak samo cały czas. Wyglądają jak te na zdjęciach u hafija. Gazy też cały czas, czasem przy gazach trochę steka i widac, że sprawiają trudność. Czasem też ulewa, a potem znów głodna. Wogole czesto je, do 3 godz to tylko na spacerze wytrzyma i pierwsza drzemkę w nocy, a potem co 1- 2 musi zjeść.Link do: Kupka dziecka od narodzin do pierwszego roku życia
A co znaczy duzo i rzadkie? Jaki kolor, jakie duże, jak pachną? W sensie normalnie a la maślanka, czy kwasem? Jak kwas plus płaczki i gazy, to bym obstawiała problemy z trawieniem laktozy i spróbowała delicolu do kazdego karmienia. Jak to to, to efekt będzie od razu.
Gratulacje.Kurczę, przepraszam, ale nie nadrobię.
I ja urodziłam - 30.09.2018. Poród bajka - zorientowałam się że rodzę jak miałam niemal pełne rozwarcie. U nas w domu wirus szaleje, na początku dzieci, teraz ja.. Boję się o Liliankę.
Gratulacje [emoji8][emoji8][emoji8] Jak będziesz miała czas i ochotę to napisz coś więcej o małej [emoji7][emoji6][emoji846][emoji5]Kurczę, przepraszam, ale nie nadrobię.