KatarzynaCarmen
Fanka BB :)
No w sumie racja, my możemy sobie gdybacMój miał podobne i to łojotokowe zapalenie skory. Dostał maść posmarowałam dwa razy i już jest ok. Sam lekarz mówi ze ciężko stwierdzić nawet na żywo co jest co bo to podobne
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No w sumie racja, my możemy sobie gdybacMój miał podobne i to łojotokowe zapalenie skory. Dostał maść posmarowałam dwa razy i już jest ok. Sam lekarz mówi ze ciężko stwierdzić nawet na żywo co jest co bo to podobne
A mebli nie ma nigdzie w okolicy za darmo na olx ?Berek... bez entuzjazmu.
Od 2:45 nocne niemowląt rozmowy do 4:45 kiedy to zmiana pieluchy i cyc... on śpi a ja kawa i śniadanka... i koniec nocy.
Zauważyłam że Mikołaj czasem gdy śpi - często tika rączkami i nie mówię tu o odruchu moro tylko tak jakby motylek machał skrzydełkami... nie wiem czy to normalne... mnie się to nie podoba i eiem że takie tiki miał już w życiu płodowym bo dokładnie czułam to.
Umowę o to mieszkanie będę podpisywać albo w tym tyg. albo z początkiem przyszłego i coraz bardziej mnie to dołuje. Panele w promocji nawet to koszt 400-500 plnów. Plisy na okna do 100 zł za jedną. Kuchnia ze 3000 śmiech na sali bo te 3000 dla mnie to w huk kasy. Lodówka... meble... bla bla bla...
Rodzice póki co zostają w starym. Byli u komornicy. Zapisała że to tymczasowe trzeba im dać a że w dwa tyg. nie znajdą a od 1.11 jest okres ochronny to mają 6msc żeby spiąć pośladki i załatwić co trzeba by socjalne dostać... Zobaczymy czy dorośli
Nie wiem czy do psychiatry się nie zapisać bo mi humor 3 dobę siada i wolałabym żeby to nie był początek stanu depresyjnego bo wtedy wszystko leży odłogiem
Jakby tu sobie humor poprawić??
O to dał Ci syn pospaćU nas noc wspaniala, mlody obudzil sie tylko raz o 2:00. No i teraz, ale to juz dzien to sie nie liczyjak zadzwonil o 6:00 budzik starego a wszyscy byli jeszcze w lozkach to z niedowierzaniem pytalam czy to na pewno ten wlasciwy budzik i czy my jeszcze spimy [emoji23]
Ale tak poza tym to maly jest przebrzydly i paskudny(zeby nie bylo, ze go za bardzo pochwalilam i zeby cyrkow nie odstawial[emoji1])
Będzie dobrzeDzisiaj dzień szczepień![]()
Możliwe...Zajmiesz się robota to przestaneisz myśleć o depresji
No. Dzięki temu wiem że przyswajam.No to pomoc jest....
Sorki ale muszę zapytać wy po tym żelazie też macie takie czarne i wielkie kupy? Spali ale nie ogarniam swojego organizmu może dlatego schudłam![]()
Trzymam kciuki by obyło się bez krzyku i marudzenia po [emoji8][emoji110]Dzisiaj dzień szczepień![]()
Tak sobie staram to tłumaczyć.... Ale trochę z tyłu głowy niepokój siedzi.Smoczek na pół głowyIdź idź, sama wiesz najlepiej kiedy trzeba. Miłoszowi też. Jeżeli takie jednorazowe drżenie trwa poniżej minuty, to nie ma się czym martwić - jest związane z niedojrzałością układu nerwowego.Hihihi z pizza czy bez i tak będziesz ją kochać
Bry!
Zasnęłam o 5, o 6 20 wstałam i do 7 polowalam na siuśki Miłosza. Potem wstała Werka, więc przestałam polowac i posikal się jak tylko mu pieluchę założyłam. Łobuz [emoji14]
Jak psa drapiesz w pewne miejsce to mu tak noga lataJaka psia noga? Ja się nie doszukuje bo zwariował można
Smarowałam jej to przed kąpielą oliwką albo olejem migdałowym, żeby odmokło i przy myciu ściągałam. Nie wiem, czy to ciemieniucha nie była. Teraz już ok.To trzyman kciuki
To na nosku to ma od urodzenia, i w ogóle jakoś nie schodzi.. a Martynce zeszło ?
Tej wysypki nie widział jeszcze nikt bo to od niedzieli ma a jutro już położna to chwilowo nie panikuje.
Jeszcze nam z kikuta wczoraj trochę krwi poleciało to tez przy okazji pokażemy
Czekam cały czas. Powinny być na dniach.Będzie dobrzemała pewnie nawet nie poczuje
![]()
A kiedy będą wyniki egzaminu ? Chyba że były i coś przegapiłam
Wystarczy malutko. My na dwa razy moooooże 10ml zebraliśmy i lekarka powiedziała że i tak superNo mam nadzieję, że kiedyś złapię te siuśki![]()