Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Julce moja siostra kupiła w prezencie [emoji5]Mam ten sam sweterek z Lidlatylko na 74
A Ty kiedy robilas? W ktorym tyg?Nie po prostu to ma być w drugim mc życia. Ale nie przed 6 tyg

Boski widokNawet ja osoba zdecydowana na butelkę przez to pisanie tutaj w kółko o cyckach i karmieniu piersią co jakiś czas się złamie i daje małego do cyca.
I sadzać po jego minie on też jest zadowolony[emoji1360]
Zobacz załącznik 906128
BoskiZobacz załącznik 906076
Dj rozkreca impreze, wpadajcie laski! [emoji7]
Nie polecam czytania internetów odnośnie chorób bo to tylko niepotrzebnie stresuje a małe prawdopodobieństwo że dolega Ci akurat to o czym czytaszA poza tym starszego bolala wczoraj caly dzien strasznie noga, ze nie mogl nawet usiasc po turecku i chodzic i mowi, ze to raczej nie miesiec tylko kosc. Dzis juz mu przeszlo, ale mial takie bole juz na wiosne. Mam nadzieje, ze to wzrostowe, bo tez juz czytalam, ze to moze byc jakis nowotwor kosci czy cos..
Nie mam pojęcia powiedzieli po ósmym tyg. Może na Służewcu takie praktykiMi mowili szczepienia 6-8. Ja mam we wtorek najblizszy i bedzie mial wtedy 6 tyg i 4 dni. Moze macie miec pozniej, bo sie urodzil sporo przed terminem?