18grudzien
Fanka BB :)
Ja u swojego to mam naprawdę kiepsko na twarzy na czole aż strupki ropneGratulacje !!!
I mam nadzieje Martynce też zejdzie i okaże się, że to nic poważnego. Tu wychodzi, że większość naszych dzieci nakrapianych![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja u swojego to mam naprawdę kiepsko na twarzy na czole aż strupki ropneGratulacje !!!
I mam nadzieje Martynce też zejdzie i okaże się, że to nic poważnego. Tu wychodzi, że większość naszych dzieci nakrapianych![]()
A ja bym odpowiedziała "proszę się zapytać dziecka"...A w ogóle uwielbiam pytanie:" a co on tak płacze?" BO K.URWA LUBI!
No faktycznie zazdrosny dziad heheLeżeliśmy z Młodym w sypialni i gdy się ululał to wracamy do salonu i gdzie pies? Nie ma psa... ale się znalazl... zazdrosny dziad mały
Zobacz załącznik 906276
No pewnie.A to mamnada się? Serio?
Bo ja ciemna w kuchni jestem![]()
Tak czy siak fajnie mi się czytało art.Kurcze nie na tym wątku napisalam...
Ja takie jazdy z Nim mam 2x z 4 dniowym odstępem miedz jedna a drugą i kurde nie jestem przyzwyczajona...Jeśli masz FB, to dołącz do grupy "chusty na każdą kieszeń" - tam coś znajdzieszJa napisałam, że Miłosz dziś miły, to dostałam za swoje. Od momentu, kiedy kliknelam wyślij było darcie papy, z przerwą jedynie na kąpiel. I tak samo - ja mu cycka, a ten wypluwa i wrzask. Supcio. Także współczuję i rozumiem.O dzisiaj widzę, że dzieci bardzo wyrozumiale [emoji14]
A powiedz mi jaka chustę wybrać? bawełna elastyczna wielkość?Jeśli masz FB, to dołącz do grupy "chusty na każdą kieszeń" - tam coś znajdzieszJa napisałam, że Miłosz dziś miły, to dostałam za swoje. Od momentu, kiedy kliknelam wyślij było darcie papy, z przerwą jedynie na kąpiel. I tak samo - ja mu cycka, a ten wypluwa i wrzask. Supcio. Także współczuję i rozumiem.O dzisiaj widzę, że dzieci bardzo wyrozumiale [emoji14]
Skok rozwojowy [emoji15]Żeby nie było że moja nie płacze, taki właśnie koncert mi urządza, jest najedzona, pampers suchy a pape drze... Zobacz załącznik 906270Zobacz załącznik 906271
Chciał się stać małym szczeniaczkiem [emoji190]Leżeliśmy z Młodym w sypialni i gdy się ululał to wracamy do salonu i gdzie pies? Nie ma psa... ale się znalazl... zazdrosny dziad mały
Zobacz załącznik 906276