Angelika89
Fanka BB :)
Juz dlugo sie utrzymuje. Ze dwa- trzy tygodnie. Wydaje mi sie, ze juz sa coraz bledsze te krostki, ale bardziej suche. Jak bedzie zanikac i zostanie suche, to zaczne nawilzacA dużo tego ma ? I ile się utrzymuje już?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Juz dlugo sie utrzymuje. Ze dwa- trzy tygodnie. Wydaje mi sie, ze juz sa coraz bledsze te krostki, ale bardziej suche. Jak bedzie zanikac i zostanie suche, to zaczne nawilzacA dużo tego ma ? I ile się utrzymuje już?
Mój fotelik cybex atom ale czy 5.... Hm..Ktoras z was ma kocyk/otulacz do fotelika cybex aton 5? Bo wydaje mi sie, ze nie kazdy bedzie pasowal przez to, ze jest zaglowek. Starania podpowiesz cos?
Wtwdy nawet oddychając ten brzuszek się masujeRacja !![]()
Ania już kiedyś o tym pisała, że nie ma problemu w tej kwestii.Ktoras z was ma kocyk/otulacz do fotelika cybex aton 5? Bo wydaje mi sie, ze nie kazdy bedzie pasowal przez to, ze jest zaglowek. Starania podpowiesz cos?
W rowerowym sklepie mi wymienili nawet w Pruszkowie ☺Kurde zaczynam żałować pompowanych kół. Pękła mi dentka. Stary połatał ją na różne sposoby i kupa. A dostać dętkę na wsi Warszawa to chyba nie realne. Szukam i szukam...
Co ty chevsz czysto masz...Piszę do was używając dyktafonu. Pierwszy raz w życiu ale młody tak mi drze się przy cycku że nie jestem w stanie normalnie pisać. W ogóle noc tragiczna i teraz też nie najlepiej ale jakoś żyjemy. Staram się ogarnąć obiad mieszkanie. Wiem że ktoś się mnie o coś pytam ale nie mam pojęcia kto i o co. Także jak coś to Zapytajcie jeszcze raz. Matko cud że ten dyktafon nie łapie krzyków Miłosza. Wybaczcie brak interpunkcji ale ten dyktafon nie jest na tyle mądry żeby stawiać przecinki. I w sumie nie wiem co chciałam jeszcze powiedzieć na pewno coś dalej nie wiem co. Młodego co jakiś czas daje na matę nawet udaje mi się wtedy zrobić część obiadu.
I w ogóle miałam przeboje MOPR bo oczywiście nie podobało im się moje zaświadczenie o dochodach i musiałam kombinować żeby znowu do pracy po to nie iść ale się jakoś udało. Tyle zachodu o te głupie 1000 zł że aż się odechciewa. Buziaki Może uda mi się jeszcze dzisiaj coś napisać.Zobacz załącznik 906477