Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Serio? Bo ja jak na swój patrzę to się czasem boję że nie zniknie
Niby nie mam dużego brzucha, całkiem płaski się już robi ale dżaba jest (dżaba czyli robocza nazwa tego wałka)
Szczególnie z prawej strony mam tak mocno podcięty ten brzuch.
Jeb mnie olały [emoji14]
To napiszę to, co pamiętam. Kasia współczuję przygody :/ wiesz, że powinno to być zgłoszone jako NOP do sanepidu? Przypilnuj tego, proszę - to ważne!
Miłosz ostatnio na mnie nie sika, ale pewnie zrobi to przy najbliższej okazji, bo się pochwaliłam. Ryczy dziś cały dzień. Jedyna przerwa, to w chuście na zakupach. W samochodzie się poddałam i poszedl w ruch mój eko-sreko smoczek - jest mi z tym bardzo źle :/ ale nie bylo wyjścia - młody zanosił się z płaczu, a dzieci jezdza same z tyłu, więc robiło się niebezpiecznie. Po przyjściu do domu znowu ryk. Do teraz. Teraz zasnął przy cycku, a ja się boję ruszyć, żeby go nie obudzić. Obiecuję sobie że bezpośrednio po odkarmieniu delikwenta zgłaszam się z wnioskiem o sanatorium i wybywam na 3 tygodnie SAMA. O!
Kasiaczek same nerwy z tymi maluchami, dobrze że byłaś czujna, ja nawet nie wiedziałam że zapadniete ciemiaczko to oznaka odwodnienia.seremida gratuluję zdania egzaminumój syn po raz kolejny mnie obsikal przy zmianie pieluchy
u was też się zdarza fontanna?
![]()
Kapiecie codziennie? bo ja co drugi dzień i tak myślę czy ok.
A jak to się zgłasza?Niepożądany Odczyn Poszczepienny - jest nim kazde pogorszenie stanu zdrowia pojawiające się do 4 tygodni po szczepieniu i powinno być rejestrowane w sanepidzie, bo prowadzą oni stosowne statystyki, żebyśmy my, rodzice, byli w stanie ocenić ryzyko podania danej szczepionki.
A młodemu też czlapaki kupilam, takie ono i moje, ale to screen ze strony wklejam, bo nie chce się tłuc - młody zasnąłZobacz załącznik 906620Zobacz załącznik 906621
Ale. Się dziś kiepsko czuje boli i boli nie Wiem co może faktycznie kolka, ale mam napięcia macicy takie skurcze..... Nadododatek ten pęcherz ja nie wiem boję się że się rozchoruje i nie dam rady opiekować się dziećmi...
Mały ma w ciągu dnia ataki płaczu nie wiem czy to brzuszek czy co kupę dziś zrobił jedna ale była, dużo sika......
Carmen ile twoja zjada teraz mleka?
KINDERBUENOO88 a ty karmisz cyckiem czy mm?
?? Po co smarować pytam bo nie wiem czemu ci to do glowy przyszlo...A czym smarujecie główkę po myciu?
Ostatnio raz na dwa dni... sama też nie mam czasu. Jak mawiała moja babka "z gów.nem się nie bił"
Co do obsikiwania itp. Wcześniej ze 2x mnie olał a zazwyczaj... osrywa. Ostatnio się zachowije w miarę kulturalnie w trj kwestii.
Jeb mnie olały [emoji14]
To napiszę to, co pamiętam. Kasia współczuję przygody :/ wiesz, że powinno to być zgłoszone jako NOP do sanepidu? Przypilnuj tego, proszę - to ważne!
Miłosz ostatnio na mnie nie sika, ale pewnie zrobi to przy najbliższej okazji, bo się pochwaliłam. Ryczy dziś cały dzień. Jedyna przerwa, to w chuście na zakupach. W samochodzie się poddałam i poszedl w ruch mój eko-sreko smoczek - jest mi z tym bardzo źle :/ ale nie bylo wyjścia - młody zanosił się z płaczu, a dzieci jezdza same z tyłu, więc robiło się niebezpiecznie. Po przyjściu do domu znowu ryk. Do teraz. Teraz zasnął przy cycku, a ja się boję ruszyć, żeby go nie obudzić. Obiecuję sobie że bezpośrednio po odkarmieniu delikwenta zgłaszam się z wnioskiem o sanatorium i wybywam na 3 tygodnie SAMA. O!