GoJ
Fanka BB :)
Nie każde dziecko musi zapitalać z wagą jak Miki. Zresztą nawet nie fajnie jak tak żre bo ulewania wszystkimi otworami gębowymi i problemy z dołem to tylko stres dla matki. Z tego co wiem średnio 140g tygodniowo to w granicach normy i nie ma się co martwić u nas to jest 350g tygodniowo... tzn. nie wiem być może już tak nie leci z wagą.. zobaczymy 29.10 ile na liczniku jeśli tyje jak tył to 6kg będzie jak nic...Mój dwa tygodnie temu ważył 4000, a dzisiaj 4300 i lekarz stwierdził że zdrowy i że prawidłowo przybiera na wadzetakże myślę że nie masz się czym stresować
![]()
. ciekawe co z tego będzie... Jakby co polujemy na olxie na koła tylko śmiesznie bo znalazłam dwa ogłoszenia i w jednym kolo ma 2 a w drugim 3 koła... serio mam wkurf że nie kupiłam tego wozu z piankowymi kołami ale se upieprzyłam wtedy te pompowane to mam... po 7 latach stania sparciało i w rękach sie3 rozłazi... zresztą nie pomyślałam że może być taki problem z dętkami... Bo Warszawa to "gupie' miasto tu się NIE NAPRAWIA tu się kupuje nowe lub oddaje do serwisu ŻENADA.