GoJ
Fanka BB :)
Większe łóżko potrzebneBajdelka słyszę za ściana że i moja córka się kręci i zaraz przyjdzie.... mały budzi wszystkich, i męża co do pracy o 5 wstaje :/ ciasno się robi we 4 w jednym łóżku![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Większe łóżko potrzebneBajdelka słyszę za ściana że i moja córka się kręci i zaraz przyjdzie.... mały budzi wszystkich, i męża co do pracy o 5 wstaje :/ ciasno się robi we 4 w jednym łóżku![]()
Dziewczyny te sapania charczenia i inne dziwne odgłosy od rozpaczy po ekstazę pidczas karmienia są NORMALNEMój tez tak tym nosem ciagle. W środę mam pediatrę to spytam. Ale zaglądałam mu do nosa i nic nie widziałam
A czasem to przy jedzeniu jak taki dzik w żołędziach![]()
My pielucha i wstępne cycanie mamy zaliczone. Młody u siebie leży i walczy ze snem ale w ciszy więc jest ok. Muszę ogarniać bo teraz muszę ciągle K. wozić do szkoły i odbierać a był moment że robił to S. i się odzwyczaiłamWitam wczesnym porankiem. U nas jedzonko 23, 2 i po 4 ale teraz się rozbudziła i tak cycamy z przerwami od tej 4.
Bo to gardłowe w 90% ale brzmi czasem jak zatokoweMoja też charczy. Śmiejemy się, że to niedźwiadek. Ale to bardziej takie gardłowe, a nie nosowe. Chociaż na początku też myślałam, że to z nosa i zaglądałam, ale jak nie je to normalnie oddycha, więc zostawiłam w spokoju.
No u nas prócz zmiany pieluchy to jeszcze zmiana ubioru bo tak się schawczyła że poszło na nią i na mnie. Ona jak zje nie potrafi normalnie odbić i gdy położę to spokojnie leżeć tylko musi się przeć, denerwować i wtedy ulewa... Teraz dopiero zasypia przy cycu...My pielucha i wstępne cycanie mamy zaliczone. Młody u siebie leży i walczy ze snem ale w ciszy więc jest ok. Muszę ogarniać bo teraz muszę ciągle K. wozić do szkoły i odbierać a był moment że robił to S. i się odzwyczaiłam![]()
Tak zgadzam się mój też tak maDziewczyny te sapania charczenia i inne dziwne odgłosy od rozpaczy po ekstazę pidczas karmienia są NORMALNE
A ile ona ma? Bo u Nas dopiero teraz się uspokaja...No u nas prócz zmiany pieluchy to jeszcze zmiana ubioru bo tak się schawczyła że poszło na nią i na mnie. Ona jak zje nie potrafi normalnie odbić i gdy położę to spokojnie leżeć tylko musi się przeć, denerwować i wtedy ulewa... Teraz dopiero zasypia przy cycu...