18grudzien
Fanka BB :)
Ja Psikam po ściance nosa a nie bezpośrednio ze az do gardła leciSól fizjo i frida. Mój lekarz nie poleca morskiej poprostu niektóre maja mocne rozpylacze i to nie jest fajne dla maluszka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja Psikam po ściance nosa a nie bezpośrednio ze az do gardła leciSól fizjo i frida. Mój lekarz nie poleca morskiej poprostu niektóre maja mocne rozpylacze i to nie jest fajne dla maluszka
Frida jest kiepska ja mam sopelek i jest super wszystko wyciąga tego do odkurzacza już przy poprzednim synku nie moglam się przemocJa tak miałam. Cztery gruszki frida i nic. Kupiłam katarek i spokój
Mój w czwartekMój dziś miesiąc kończy![]()
O Pani. Ostatnio Mikiemu przez przypadek włożyłam 68 to się topi...Staram sie ja doceniać, kiedy tylko moge, zresztą nie muszę się wysilać zbytnio, bo na prawdę codziennie zaskakuje mnie swoją dojrzałością. Myślę że najbardziej brakuje jej właśnie takiego dzidziusiowania, pełnego skupienia uwagi na niej. Staramy sie. Jakoś tak intuicyjnie, koślawo i często nieudolnie, ale mam nadzieję, że coś tam nam wychodziOjjjj u nas to samo ;p Michaś wyciąga z Ciebie kilogramy
on coraz okraglejszy, a Ty coraz szczuplejsza
Milego dnia Kasiu, będzie coraz lepiej! :*Ale ślicznotka
Ale fajna noc! Trzy pobudki, ale szama, beczuś i znowu w kime. Do 9 gnilismy w łóżku
Miłosz nosi ciuszki 68 i wchodzimy w pieluchy trójki. Szybko ten czas zapitala![]()
To akurat zrozumiałe ja zwyczajnie gdy wychodze rano to śpiworek mam w wózku w południe nie a wczoraj to była taka pora że w razie co miałam otulinkę i czapeczkę... o 17:00 były zbędne ale o 18:30 już tak... momentalnie zrobiło się zimno z zajściem słoneczka.Kinder zabawne porównanie do dzika w zoledziachrozejrze się za tym katarkiem do odkurzacza, w aptece ziko albo gemini stacjonarnych powinni mieć. Skolei goj uśmiałam się jak opisalas sytuację spod szkoły, kktóra z was lepiej ubrała malucha
ja wychodząc prZed 8ma ubieram inaczej/cieplej niż wychodząc po poludniu/lżej.
Jeszcze nie dopiero na nowe mieszkanie chcę tą którą Bajdelka wklejała. Na allegro są w różnych rozmiarach i cenach. Piankowe. Z jednej strony czarno-białe z drugiej kolorowe. Alfabet, cyferki lub obrazki...Jak te dzieciaki rosna- sliczne i dordne te Wasze maluchy
Czy macie mary edukacyjne dla dzieci? Jakie kupujecie? Jakie macie doswiadczenia? Czym sie kierowac?
Mój dziś miesiąc kończy![]()
Śliczną ma buźkę Alek