GoJ
Fanka BB :)
W Warszawie to i wypożyczyć można.. to i tak się wyparza przecież...Aha miałam was podpytać czy higienicznie jest kupić używany laktator?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W Warszawie to i wypożyczyć można.. to i tak się wyparza przecież...Aha miałam was podpytać czy higienicznie jest kupić używany laktator?
Aha miałam was podpytać czy higienicznie jest kupić używany laktator?
Ja też i też nie wiem na czym stojęSię okaże z tymi kluczami... już się nie nastawiam.
Ty nie masz decyzji a ja nie mam wieści odnośnie ani tego co składałam teraz ani tego co w sierpniu... denerwuje się bo w najgorszym wypadku zostanę bez środków do życia szczególnie teraz kiedy S. nie może pracować... porzygam się do tego 27...![]()
SuuuperMam klucze![]()
Super Gosia Gratulacje wkoncu się doczekała , ładne mieszkanko [emoji4]Mam klucze![]()
Moj ulubieniec ten Twój synek [emoji9]Kocham, kocham, kocham!
Za nami w cholerę ciężka noc zwieńczona totalnym opróżnieniem jelit. Ale nadrabia, skubany, nadrabia!Zobacz załącznik 908321Zobacz załącznik 908322
Był wątek o polecanych rzeczach dla dziecka i ktoś polecał nawilżacz-oczyszczacz z Philipsa. Sama zaczęłam rozważać taki zakup.A ja przepraszam, że tak wpadam bez odnoszenia się do Waszych wiadomości, ale dostałam misję - znalezienie dobrego oczyszczacza powietrza. Może któraś coś polecić?