Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Boski uśmiech [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji8]Kocham, kocham, kocham!
Za nami w cholerę ciężka noc zwieńczona totalnym opróżnieniem jelit. Ale nadrabia, skubany, nadrabia!Zobacz załącznik 908321Zobacz załącznik 908322
Gosiu nawet nie wiem jak Cię pocieszyć [emoji20]Mój mąż ma 4 tygodnie w tym gipsie LEŻEĆ. K..wa! Zastanawiam się czy go nie dobić... bo to 4 tygodnie bez zarobku. 4 tygodnie mojego zapi...lania i w eM i po dziecko i z dzieckiem...
Dzięki ale generalnie mam dość takiego wzmacniania... nie dość że z forsą u Nas zawsze krucho to teraz będę chyba na żebry chodzić...Boski uśmiech [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji8]Gosiu nawet nie wiem jak Cię pocieszyć [emoji20]
Jedynie mogę powiedzieć że co nas nie zabije to nas wzmocni [emoji123]
Długo opowiadać. W skrócie nie będąc w domu dorósł i zaczął spełniać moje oczekiwania... nie żeby nie był na cenzurowanym bo jest cały czas na okresie próbnym.Takie kwiatki zawsze wychodzą w najgorszych momentach... A stary znowu z Wami? Jak się wkupił?
Mikołaj gada![]()
Żarł łapę to go wzięłam do cyca a on nim zassał to takim rozpaczliwym głosikiem: AJ AJ AJAJ![]()
Leos dzisiaj przespal ponad 2 h, bylam w kuchni jak uslyszalam jak wola dosc glosno. Cos tam chcialam dokonczyc, doslownie minute. Zrobilo sie cicho wiec ide do sypialni, a on lezy z szeroko otwartymi oczami, kompletnie nieruchomy i on i spojrzenie. Zaczelam do niego wolac i nim potrzasac. Jezu Drogi, jak ja sie wystraszylam, myslalam, ze umre... ocknal sie i sie nawet nie wystraszyl ta moja histeria...
Mi pielęgniarka mówiła że co 6 tygodni