reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Mój mąż ma 4 tygodnie w tym gipsie LEŻEĆ. K..wa! Zastanawiam się czy go nie dobić... bo to 4 tygodnie bez zarobku. 4 tygodnie mojego zapi...lania i w eM i po dziecko i z dzieckiem...

Kocham, kocham, kocham!
Za nami w cholerę ciężka noc zwieńczona totalnym opróżnieniem jelit. Ale nadrabia, skubany, nadrabia!Zobacz załącznik 908321Zobacz załącznik 908322
Boski uśmiech [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji8]
Mój mąż ma 4 tygodnie w tym gipsie LEŻEĆ. K..wa! Zastanawiam się czy go nie dobić... bo to 4 tygodnie bez zarobku. 4 tygodnie mojego zapi...lania i w eM i po dziecko i z dzieckiem...
Gosiu nawet nie wiem jak Cię pocieszyć [emoji20]
Jedynie mogę powiedzieć że co nas nie zabije to nas wzmocni [emoji123]

Leos dzisiaj przespal ponad 2 h, bylam w kuchni jak uslyszalam jak wola dosc glosno. Cos tam chcialam dokonczyc, doslownie minute. Zrobilo sie cicho wiec ide do sypialni, a on lezy z szeroko otwartymi oczami, kompletnie nieruchomy i on i spojrzenie. Zaczelam do niego wolac i nim potrzasac. Jezu Drogi, jak ja sie wystraszylam :(, myslalam, ze umre... ocknal sie i sie nawet nie wystraszyl ta moja histeria...

Leos dzisiaj przespal ponad 2 h, bylam w kuchni jak uslyszalam jak wola dosc glosno. Cos tam chcialam dokonczyc, doslownie minute. Zrobilo sie cicho wiec ide do sypialni, a on lezy z szeroko otwartymi oczami, kompletnie nieruchomy i on i spojrzenie. Zaczelam do niego wolac i nim potrzasac. Jezu Drogi, jak ja sie wystraszylam :(, myslalam, ze umre... ocknal sie i sie nawet nie wystraszyl ta moja histeria...

Może się zapatrzył na coś. Mój tez tak ma. Nawet jeżeli by nie oddychał to oni maja niemiarowosc oddechowa. Czyli ze chwile potrafią nie oddychać a potem bardzo szybko. Mamuśka to pierwsze dziecko To co Ty chcesz od siebie :)Jeszcze nieraz pewnie wpadniesz w histerie ... trzymaj się ciepło

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry