D
Deleted member 178444
Gość
Kurde dziewczyny czuje się paskudnie. Ledwo się ruszam.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj zdecydowanie powiem ze ja przez moja niecierpliwość tylko się stresujeGratulacjespokojnej ciąży
na serduszko może być jeszcze za wcześnie, także nie przestrasz się, jeśli go jeszcze nie będzie
![]()
hej dziewczyny. Nie wiem od czego zacząć ale będę mamą cieszę sie ale i jednoczenie martwię. Ostatnia miesiaczke miałam 12.12
2017. W pon ide do lekarza, mam nadzieję że będę już widzieć bijące serduszko. Kiedy dostaliście skierowanie na badania?
Ja wieczorami czuje się w miarę. Poranki są gorsze.odczuwam bol podbrzusza a plecki trochę przeszłyKurde dziewczyny czuje się paskudnie. Ledwo się ruszam.
E, nie, ja nie przez ciążę, a przez grypę chyba :/Ja wieczorami czuje się w miarę. Poranki są gorsze.odczuwam bol podbrzusza a plecki trochę przeszły
![]()
AA no to zdrowka zyczeE, nie, ja nie przez ciążę, a przez grypę chyba :/
Aż muszę zabrać głos bo nie mogę patrzyć jak się powiela mity na temat biednych kotów! [emoji6] Szybciej się zarazisz toxo robiąc schabowego niż od kotaCzyli nie wolno ryb surowych, koty, mycie warzyw owoców itp
![]()

Ja też, a rano najlepiej. Koło 16 już troszkę ciężej się zaczyna. Do południa chodzę a później mniej.Ja najgorzej czuje sie wieczorami
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Aż muszę zabrać głos bo nie mogę patrzyć jak się powiela mity na temat biednych kotów! [emoji6] Szybciej się zarazisz toxo robiąc schabowego niż od kotamusiałabyś gołymi rękami brać kocie kupki ( i to takie które trochę w kuwecie siedzą - a wiadomo że wyjmuje się na bieżąco) i nie mającrąk zacząć jeść. Zarazisz się pod warunkiem, że kot jest nosicielem. Mam swoje dwa, w pierwszej ciąży miałam dom tymczasowy dla kociaków i czasem było ich 8 i nigdy nie miałam toxo
Tak więc dziewczyny proszę nie powielajmy tych krzywdzących stereotypów bo później kociaki lądują na bruku bo pani w ciąży i boi się toxo...
Sorki ale to mój czuły punkt hehe
![]()