zośkaTośka
Fanka BB :)
Ja też, a rano najlepiej. Koło 16 już troszkę ciężej się zaczyna. Do południa chodzę a później mniej.
No ja to samo... a najgorzej jak dłużej siedzę... to plecy i brzuch zaczynaja bolec okropnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też, a rano najlepiej. Koło 16 już troszkę ciężej się zaczyna. Do południa chodzę a później mniej.
ah sama nie wiem za dużo myśli. To moja 1 ciąża i szybko nam sie udało. Chciala bym już być pewna ze wszystko jest ok. Co chwile tylko latam do kibelka i sprawdzam czy okresu nie dostałamGratulacje ! Dlaczego sie martwisz?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przejdziemy przez to, dla Maleństwa wszystko :*No ja to samo... a najgorzej jak dłużej siedzę... to plecy i brzuch zaczynaja bolec okropnie
![]()
A to chyba większość tak ma, niezależnie od tego, która ciążaah sama nie wiem za dużo myśli. To moja 1 ciąża i szybko nam sie udało. Chciala bym już być pewna ze wszystko jest ok. Co chwile tylko latam do kibelka i sprawdzam czy okresu nie dostałam
Ja w pierwszej ciąży wiec edukuje sie z książek i cudownego internetu i piszą ponoc ze jajka moga byc surowe wiec salmonella, mleko niepasteryzowane wiec listerioza..więc mam je na czarnej liście ale dajcie znaka co o tym wiecie to sie posłucham,;-)![]()
Mam nadzieje ze to dotyczy tylko tych swoiskich galkowych lodów bo inaczej lata nie przezyjemy ;-)
Mam to samo.. też zylam w niepokoju.. teraz już widziałam i słyszałam serduszko także trochę mi ulzylo ale nadal jak czytam o tych wszystkich poronieniach to mi na głowę siadaah sama nie wiem za dużo myśli. To moja 1 ciąża i szybko nam sie udało. Chciala bym już być pewna ze wszystko jest ok. Co chwile tylko latam do kibelka i sprawdzam czy okresu nie dostałam
a w którym tygodniu jesteś? Ja ide w poniedziałek. zobaczymy. Już się troche zaczynam denerwować.Mam to samo.. też zylam w niepokoju.. teraz już widziałam i słyszałam serduszko także trochę mi ulzylo ale nadal jak czytam o tych wszystkich poronieniach to mi na głowę siada
Naprzyklad ja muszę czekać do 7.02 na usg a jestem bardzo ciekawa czy już jest piękny zarodek. Muszę czekać..a w którym tygodniu jesteś? Ja ide w poniedziałek. zobaczymy. Już się troche zaczynam denerwować.
ah sama nie wiem za dużo myśli. To moja 1 ciąża i szybko nam sie udało. Chciala bym już być pewna ze wszystko jest ok. Co chwile tylko latam do kibelka i sprawdzam czy okresu nie dostałam