Inka90
Fanka BB :)
Witamy, u mnie też druga ciaża i też poprzednia w 2013 r.Witam Wszystkie Wrzesnioweczki. Dzisiaj sie dowiedzialam terminu porodu na 25wrzesien
. To moja druga ciaza. Piewsza ciaza w 2013roku
.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witamy, u mnie też druga ciaża i też poprzednia w 2013 r.Witam Wszystkie Wrzesnioweczki. Dzisiaj sie dowiedzialam terminu porodu na 25wrzesien
. To moja druga ciaza. Piewsza ciaza w 2013roku
.
Witamy, u mnie też druga ciaża i też poprzednia w 2013 r.![]()
Gosiu - co z Tobą, nie pojechałaś na IP?
mam juz chlopca w marcu bedzie mial 5 latek. Fajnie by bylo jakby tym razem byla dziewczynka
.
8tydzien 1dz. Byłam 1.5tygodnia temu tydzień po krwawieniu u ginekologa i się okazało że jedna serduszko buduje i wszystko jest w jak najlepszym porządku. Przed wizytą myślałam że z toalety nie wyjdę ( nie były to poranne mdlosci)a w którym tygodniu jesteś? Ja ide w poniedziałek. zobaczymy. Już się troche zaczynam denerwować.
Wlasnie z tymi imionami jest problemU mnie też chłopiec, ale mój jest z listopada. Ja chciałabym, aby był znów chłopiec. Jak będzie dziewczynka to mamy z mężem wtedy problem bo nie znajeźliśmy jeszcze imienia dla dziewczynki które nam się podoba.
Heheh co do imion to Mi się podoba AlicjaWlasnie z tymi imionami jest problem. Dla dziewczynki juz mamy wrazie co
Liliana. A dla chlopca brak jak narazie
.
Bardso ladne imie AlicjaHeheh co do imion to Mi się podoba Alicjaa dla chłopca Julian
ale mojemu słabo się podobaja te imiona. Jemu Zuzia albo Basia .. A mi te imiona nie podchodzą. Zuzia to.takie oklepane.. Wokół mnie same Zuzie ...
![]()
Dla chłopca mamy Kornel (te podoba się mężowi i mnie), choć będę próbowała go przekonać do Jeremiego.Wlasnie z tymi imionami jest problem. Dla dziewczynki juz mamy wrazie co
Liliana. A dla chlopca brak jak narazie
.
Jeremi ładne i nie spotykaneDla chłopca mamy Kornel (te podoba się mężowi i mnie), choć będę próbowała go przekonać do Jeremiego.