GoJ
Fanka BB :)
Dojrzeje mu układ pokarmowy to przestanie.No to ze przestaje oddychac jak placze to bezdech i to tez ma, ale ciagle sie krztusi, jak je, jak ulewa, masakra
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dojrzeje mu układ pokarmowy to przestanie.No to ze przestaje oddychac jak placze to bezdech i to tez ma, ale ciagle sie krztusi, jak je, jak ulewa, masakra
O ubrałaś synaMatko, te Wasze dzidziusie takie maleńkie się wydają!
U mnie dzieciaki wykąpane, budyń jaglany dochodzi na kuchence, w domu syf, ale trudnoZobacz załącznik 909936Zobacz załącznik 909937Zobacz załącznik 909938
Zdaje sobię sprawę chodziło mi raczej o moją reakcję anormalną wręcz psychotycznąTo akryle, mokra chusteczką zeszły te dwie plamki [emoji14]
Poczytaj u mamyginekolog o lekach i karmieniuMoge rutinoskorbin??
Moj Leo znowu uskutecznia "wieczorne wielkie zarcie" czyli ciagle chce jesc, wyjada piersi do cna i chce wiecej, przysypia na poduszce do karmienia, budzi sie i znowu maltretuje pusty biust...Miki po kąpieli i cycku został położony do łóżeczka. Wydawał z siebie różne dziwne odgłosy po czym usnął. Dziękuję. Dobranoc![]()
Miki po kąpieli i cycku został położony do łóżeczka. Wydawał z siebie różne dziwne odgłosy po czym usnął. Dziękuję. Dobranoc![]()
czy profutura nie ma lepszego skladu? nie ma przede wszystkim oleju papmowego co jest jego duzym plusem jak dla mnie
Też się maluję na Dia de los muertosNooo... Normalnie jest u nas [emoji14] grzać nie grzejemy, okna cały dzień uchylone. Moje dzieci takie zimnolubne po prostu, a ja staram się iść za nimiLuz, mój stary reaguje tak samo, a ja go stopuje [emoji14] miał pecha, bo ja po plastyku i lubię robić bałagan, wiec mamy kolorowe życie [emoji14] tak już u nas wygląda i tyle
Zobacz załącznik 909954Zobacz załącznik 909955Zobacz załącznik 909956
. a to pierwsze jak kiedyś z 5 lat temu u mnie tylko było dwóch takich artystów...