18grudzien
Fanka BB :)
A ja obejrzałam nagrany wczorajszy nowy serial na tvn pod powierzchnią bardzo fajny wieczór udany właśnie nakarmiłam synka i idę spać papa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, uprzedzali w szpitalu, ze bedzie taka zmiana. Potem sie to zagoi i bedzie blizna. U naszego maluszka tez juz jest.A już wiem co miałam pisac. Czy u Waszych dzieciaczków po szczepieniu na gruźlicę wyszedł taki wielki bąbel? Bo u nas jest dość spory i taki żółty w środku się jakby robił. To tak ma być?
Tak to tak ma być [emoji846]A już wiem co miałam pisac. Czy u Waszych dzieciaczków po szczepieniu na gruźlicę wyszedł taki wielki bąbel? Bo u nas jest dość spory i taki żółty w środku się jakby robił. To tak ma być?
A już wiem co miałam pisac. Czy u Waszych dzieciaczków po szczepieniu na gruźlicę wyszedł taki wielki bąbel? Bo u nas jest dość spory i taki żółty w środku się jakby robił. To tak ma być?
Śliczna panna[emoji307]Zobacz załącznik 910002 No i pochwałę sie moją królewną.
Ślicznotka [emoji7][emoji8]Zobacz załącznik 910002 No i pochwałę sie moją królewną.