reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Wstaje właśnie do małego idę myć butelkę do kuchni a tam gorące grzejniki po północy jak wstawalam były już letnie więc Sąsiad który jest piekarzen wraca do domu o 2 i mi pewnie dołożył do pieca bo sobie też rozpala powiem wam że ostatnio mówil że będzie mu dokładać więc dla mnie to mega ulga bo dzieci wstaja i mają ciepło, rano do przedszkola Adasia zabiera mi koleżanka np mam ułatwienie mam i doceniam hihi

A już wiem co miałam pisac. Czy u Waszych dzieciaczków po szczepieniu na gruźlicę wyszedł taki wielki bąbel? Bo u nas jest dość spory i taki żółty w środku się jakby robił. To tak ma być?
Tak. Nie moczyć. Nie ruszać. Zostanie po tym taka blizna jaką zapewne masz ty na ramieniu. Dziwne że Cię bie uprzedzono. Ja o tym zapomniałam mimo że 2x po 2x to przechodziłam... ale mi w szpitalu powiedziała po jakim czasie od szczepienia się pojawi ten "pryszcz"

Ja dziś zobaczyłam na ręce u małego bąbel. Kamil mówi ze pewnie po szczepieniu. Ale jutro minął 4 tyg od urodzenia a ja go nie widziałam wcześniej, wiec nie wiem czy świeży czy był tylko nie zarobiłam uwagi..
One wychodzą dość późno właśnie jakoś w okolicy 1 msc. No mówię Miki zaraz 2 msc kończy a jeszcze mamy czerwoną plamkę i dopiero co ten ropień zniknął...

reklama
Pobudka na cycanie czy jeszcze nie śpicie ? :)

Ja jeszcze nie spie. Zaraz ide sie kapac i mam nadzieje, ze zdaze przed pobudka malego na karmienie

Ja też nie śpię jeszcze, byłam przekonana, że młoda śpi i poszłam pod prysznic, młodszy syn przyszedł że Julka płacze a ona nie płakała, ona się darła aż się zanosiła, to było koło 21 a zasnęła gdzieś godzinę temu. Ja już też idę spać, mam z godzinę może 2 snu...

Ja to jestem nocny marek i dopiero się kładę. Odkąd mała zaczęła dłużej w nocy spać to mój rytm biologiczny wraca so normy. Zasnęła przed 22, więc mam nadzieję, że jeszcze pośpi.

Ja też dopiero się zbieram spać ;) Miłosz już odbebnil pierwsza pobudkę, to mam nadzieję na te 2 godzinki snu teraz :)

Witam się na nocnej zmianie
To ja 21:30 max 22:00 już mam zliczone barany ;)
Wczoraj coś mi się stało. Przysypiałam dopiero i mój mózg jakiś dziwny impuls do ciała wysłał taki "przestrach"

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry