Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jak to wyklikać spowrotem na aplikacji?
Haha różnica 3cm. To ja źle spojrzałam [emoji106] ja mam ten bez futerka, a ten mały z futerkiem tylko 3cm krótszy [emoji23] [emoji23] [emoji23]To jest jeszcze średni? Ja myślalam że tylko ten mini albo ten co ja zamówiłam wyślij jak możesz link dzięki
Dobrze, że ten chłopak jechał i cię ostrzegł.Kurde ale akcja
Mieszkam na osiedlu ogrodzonym. I na tym osiedlu pod blokiem tak w bok jest boisko, w sensie trawa i dwie bramki. Chodzę w dzień tam z psem. Spuszczaj go i siedzę na ławce a on sobie biega.
I tak wychodzę z nim na dwor. Ale ze niosłam śmieci i mi się pol worka urwało. To go spuściłam by chwycić worek. I tak idziemy, wieje, deszcz i ten kurde kota zobaczył. Pobiegł za nim ja za nimi i udało się go złapać. To myśle pójdę na te łąkę ( boisko) spuszczę go niech chwile pobiega. I tak dochodzę do celu i koleś na rowerze do mnie ,, jeśli pani idzie w te stronę to radzę zawrócić tam 20 dzików znów łazi ".... kurde słabo mi się zrobiło, wiedziałam ze czasem są dziki bo Kamil mi mówił, ale zapomniałam. I gdyby nie ten koleś to weszłabym z psem bez smyczy w samo stado dzików ....
Kinder dobrze że Cię ostrzegł, ja bym zawału dostała jakbym tak natrafila. Ty mieszkasz na zaciszu/marki? Ja na ul. młodzieńczej w tym lasku widziałam dzika. Kurde mój mały dał dziś czadu, przysypial tylko na 5min w ciągu dnia , i dzień zakończył 30minutowa kolka....jestem zmęczona tym dniem :/ aha ci do inhalatora z biedronki to ja mam taki tylko kupowałam go na allegro 3 lata temu, to fajny i łatwy w obsłudze tylko dość głośny. Włączyłam małemu jak miał ta kolke to się uspokoił przy okazji inhalacje zrobiłam
bo Olka fasolka bodajże zainteresowana nim?
Na szczęście do tego nie doszło, a Ty na pewno będziesz już pamietala, że tam bywają!
Dziewczyny polećcie jakiś serial? Ostatnio oglądaliśmy ten polski "pułapka", wcześniej "Peaky Blinders" (najukochańszy), "taboo", "miasteczko twin peaks", "haven" - no takie klimaty. Może być polski, byle dobry, albo zagraniczny, byle nie durny [emoji14]
Kurcze te zwierzęta co raz częściej wchodzą w ludzkie siedliska, dobrze że ten chłopak Cię ostrzegł.Kurde ale akcja
Mieszkam na osiedlu ogrodzonym. I na tym osiedlu pod blokiem tak w bok jest boisko, w sensie trawa i dwie bramki. Chodzę w dzień tam z psem. Spuszczaj go i siedzę na ławce a on sobie biega.
I tak wychodzę z nim na dwor. Ale ze niosłam śmieci i mi się pol worka urwało. To go spuściłam by chwycić worek. I tak idziemy, wieje, deszcz i ten kurde kota zobaczył. Pobiegł za nim ja za nimi i udało się go złapać. To myśle pójdę na te łąkę ( boisko) spuszczę go niech chwile pobiega. I tak dochodzę do celu i koleś na rowerze do mnie ,, jeśli pani idzie w te stronę to radzę zawrócić tam 20 dzików znów łazi ".... kurde słabo mi się zrobiło, wiedziałam ze czasem są dziki bo Kamil mi mówił, ale zapomniałam. I gdyby nie ten koleś to weszłabym z psem bez smyczy w samo stado dzików ....