Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja Ci tam podeśle jakieś gary, spoko luz.Wy tu o gotowaniu i pieczeniu a ja gazu nie mam póki co w domu. Za to mam już opłacone czynsze za październik i listopad
Zalewamy sąsiadkę. Ale nie nasza wina. Zgłaszałam w administracji a sąsiadka pójdzie do wspólnoty. Klatkę posprzątałam bo się czepiali a dozorczyni to menda. Skaleczyłam palec nożem. Powoli się urządzamy. Bardzo powoli... Ale jest lepiej niż wczoraj...
No ja z dwójka to jechałabym nieskończoność. :/Najlepiej spotkać byłoby się w śródmieściu bo każda z innej dzielnicy ale tam z wózkami i parkowaniem dla zmotoryzowanych masakra...
To się przeprowadźcie do Nasbyłoby suuuuuper mieć cię pod ręką. [emoji173]
My wczoraj pobrudziliśmy. Tzn. jak jechali z pierwszym transpirtem taką szarą ciemną smugę zostawili. Już wieczorem do mnie dozorczyni że kto to posprząta i bla bla bla dziś rano w ZGNie że mieli telefon z zarządu że uj..liśmy ten holl... mówię k..wa że ogarnę do 14 bo wczoraj pi 22 to mi się nie chciało... a dziś ta głowa mi nie dawała żyć... a oni mi od rana marudziliJa Ci tam podeśle jakieś gary, spoko luz.
Fajnie, ze nadrobiłaś czynsz na 2miechy z góry. Będziesz miała z głowy
Ja nienawidzę sprzątać klatki. Nie mieszkam tam sama i zreszta nie brudzę. Bo kiedy, skoro ciagle siedzę w domu a wiecznie się ktoś włóczy po niej z buciorami w błocie. A co ja? Tania siła robocza?
Jak widzę, ze ktoś sprząta to i ja sprzątam. Sama palcem tego brudu nie ruszę![]()
My wczoraj pobrudziliśmy. Tzn. jak jechali z pierwszym transpirtem taką szarą ciemną smugę zostawili. Już wieczorem do mnie dozorczyni że kto to posprząta i bla bla bla dziś rano w ZGNie że mieli telefon z zarządu że uj..liśmy ten holl... mówię k..wa że ogarnę do 14 bo wczoraj pi 22 to mi się nie chciało... a dziś ta głowa mi nie dawała żyć... a oni mi od rana marudzili
To się przeprowadźcie do Nasbyłoby suuuuuper mieć cię pod ręką. [emoji173]
Chyba nie jesteś aż tak głupia żeby nie wiedzieć o tym, ze po sobie się sprząta. Skoro powiedziałaś, ze sprzątniesz to logiczne ze to zrobisz.My wczoraj pobrudziliśmy. Tzn. jak jechali z pierwszym transpirtem taką szarą ciemną smugę zostawili. Już wieczorem do mnie dozorczyni że kto to posprząta i bla bla bla dziś rano w ZGNie że mieli telefon z zarządu że uj..liśmy ten holl... mówię k..wa że ogarnę do 14 bo wczoraj pi 22 to mi się nie chciało... a dziś ta głowa mi nie dawała żyć... a oni mi od rana marudzili
My wczoraj pobrudziliśmy. Tzn. jak jechali z pierwszym transpirtem taką szarą ciemną smugę zostawili. Już wieczorem do mnie dozorczyni że kto to posprząta i bla bla bla dziś rano w ZGNie że mieli telefon z zarządu że uj..liśmy ten holl... mówię k..wa że ogarnę do 14 bo wczoraj pi 22 to mi się nie chciało... a dziś ta głowa mi nie dawała żyć... a oni mi od rana marudzili