GoJ
Fanka BB :)
No właśnie a mnie się nawet już romanse nie śnią... dupa dupa... ostatni fajny facet i z dupy i z gadki to ten co w przychodni mnie zagadał...A ja ciągle trafiam na tych boskich i mi się seksu z nimi chce![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie a mnie się nawet już romanse nie śnią... dupa dupa... ostatni fajny facet i z dupy i z gadki to ten co w przychodni mnie zagadał...A ja ciągle trafiam na tych boskich i mi się seksu z nimi chce![]()
A jest coś co oststnio jadłaś a wcześniej nie?
Ty... a gdzie takich sprzedają? Biorę dwie sztuki!Mój tez sprząta , gotuje, pierze , prasuje , składa, zakupy , upiecz umie, auto naprawi, dom postawi , drzewo posadzi nawet syna spłodzi i jeszcze zarabia. Aaa i jeszcze się dziećmi zajmuje. Zadania robi. Do lekarza chodzi. Noooo także dość zadowolonam z męża.
Może to nie kwestia tego co ty jesz może nie być związku cyc/wysypka. A płacz przy czy po jedzeniu związany np. z refluksem utajonym.
Ja byłam przekonana że jak są notorycznie farbowane (zrozumiałam że bez różnicy co do koloru) to się nie nadają... może jak ktoś ma ładne, nie zniszczone nawet jak farbował to mogą być?Mogą być farbowane ale nie rozjaśniane.
Hahaha... obawiam sie, ze to chodliwy i drogi towarTy... a gdzie takich sprzedają? Biorę dwie sztuki!
Mój odwrotnie jak siedzi w domu i może robić to robi co mbie wk.. bo angażuje mnie w pomaganie - jakbym nie miała innych zajęć..Mój nie piecze i nie sadzi drzew. Gotować też coś tam czasem ugotuje.
A tak ogólnie to jest złota rączka. Wszystko sam zrobi. A dom będzie niebawem budował
Choć dość leniwy jest i trzeba przypomnieć czasem to i owo
Ale lista na lodówce załatwia sprawę![]()
Biedna..Mój zasnął dopiero teraz . Po calutkim, długim dniu .
Link do: BIUSTONOSZ PIAPokaznajlepiej z linkiem
![]()